28 / 04 / 2024

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Konut sektöründe 30 senedir birçok projeler yapan Tanyer Yapı, son 2 senedir adım attığı sanayi tesisleri inşası konusunda büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Şu an farklı sanayi bölgelerinde de toplam 10 adet şantiyesi bulunan Tanyer Yapı'nin hedefi büyümek. İşte haberin ayrıntıları...



Öte yandan, firmanın kurumsal bir kimlik kazanmaya başlamasından sonra  kadro olarak da büyüdüklerini ileten Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, “Şu ana kadar geldiğimiz yerde  bir aile firması kültürü var. Şimdi kurumsal, sürdürülebilir, kontrol edilebilir, şeffaf bir sisteme geçmek üzereyiz. Sürecin yüzde 75’ini tamamladık. 2 yıllık değişim sürecinde beyaz yaka personelimizde önemli değişikliklere gittik” diye konuştu.

Son zamanlarda ise makine ve Ar-Ge’ye de yatırım yaptıklarını söyleyen Tanyer, “Hep zor yerlerde inşaatlar yaptık. Başarma arzusu, bizim için paradan daha öncelikli oldu. ‘Ne işiniz var orada, orada daire satılır mı?’ dedikleri zaman biz inadına iş yaptık. İnşaatın en büyük sermayesi arsadır. Bu enflasyonist ortamın da geleceğini tahmin ettiğimiz için, 2 sene önce ciddi yatırımlar yaptık. Makine, ekipman parkımızı kuvvetlendirdik. Bizler, Ege Serbest Bölge’ne (ESBAŞ) giriş yaptık ve burada 4 tane şantiyemiz bulunmaktadır.  Batı Anadolu Serbest Bölgesi’nden de (BASBAŞ) iş aldık. Şu an toplamda 10 tane şantiyemiz bulunuyor. Bu şantiyelerimizle İzmir’in en prestijli hem inşaat şirketlerine hem de sanayi şirketlerine mühendislik, altyapı, anahtar teslim fabrika gibi hizmetler veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Urla Bademler'de yapılan  Tan Urla projesine tüm hızı ile devam ettiklerini belirten Taylan Tanyer, “6. konut projemiz olan TanUrla, Bademler Köyü’nün bugüne getirilmiş hali. Projenin aşağı yukarı yüzde 40’ı bitmiş durumda.  Bu süreçte de projemizi 2025 senesi içerisinde hak sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

ekonomim.com'dan Nurettin Baki'nin haberine göre; TanUrla’nın İzmir’e değer katacağını dile getiren Taylan Tanyer, “Dünya çok hızlı değişiyor, buna bağlı olarak konut trendi ve insanların ihtiyaçları da değişiyor. Çağın getirdiklerinin başında güneş enerjisi ve elektrikli araçlar geliyor. Bu noktada biz neler yapabiliriz, çağ nereye doğru gidiyor diye bakarak altyapıya önem verdik. TanUrla’da oturacak insanların neredeyse yüzde 80’i elektrikli araç kullanacak. Bu araçların şarj istasyonu ihtiyacı olacak. Burada 278 tane hane olacak, bu da 200 tane aracın aynı anda şarj edilmesi anlamına geliyor. Bunu sağlamak kolay değil. En başta elektrik altyapısının buna uygun olması gerekiyor. Biz trafoyu buna göre talep edeceğiz ve insanların konforunu sağlayacağız. " dedi.

Asyaka Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Mare Lara geliyor! Yeni proje!

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön