04 / 05 / 2024

La Mare Lara geliyor! Yeni proje!

La Mare Lara geliyor! Yeni proje!

Firma: Aderan Global

Proje: La Mare Lara

Akdeniz Bölgesi’nde inşaat sektörünün güçlü oyuncusu Aderan Global; merakla beklenen yeni projesi La Mare Lara için düğmeye bastı. İşte La Mare Lara projesi ile ilgili detaylar...



Akdeniz Bölgesi’nde inşaat sektörünün güçlü oyuncusu Aderan Global; yeni projesi La Mare Lara için düğmeye bastı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre turizm ve konut yatırımları ile sürekli gelişen; şık restoranları, kafeleri, alışveriş ve yaşam alanları ile dinamik bir hayat sunan Lara’da 4 blok ve 112 daire ve 13 dükkan olarak inşa edilecek olan La Mare Lara'da tümü 3 oda 1 salon geniş ve ferah daireler bulunuyor.

Tüm konutlarında derin mavileri kesintisiz izleme imkanı sağlayan La Mare Lara, iç mimaride yaşam konforunu maksimum düzeye taşırken kaliteli seçimleriyle elegan çizgisini koruyor. Ayrıca fonksiyonelliği ön planda tutan La Mare Lara projesinde estetik ve yenilikçi depolama alanlarının ve teknolojik çözümlerin dışında bölgede sıklıkla tercih edilen geniş teras balkonlar da ayrıcalık sağlıyor. 

La Mare Lara geliyor! Yeni proje!

Her biri kalite ile buluşan özel malzemeler ve özel tasarım aydınlatmaların dışında Antalya La Mare Lara’da yüksek tavanlar ve sonsuzluk hissi veren yerden tavana kesintisiz cam formları panoramik deniz manzarası da dikkat çekiyor. Kentin kalbindeki konumu, falezlerin üzerinde yükselen seçkin mimarisi, özgün konsepti ve yaşama değer katan ayrıcalıkları ile La Mare Lara, bölgede yaşam ve yatırım değeri için göze çarpan en iddialı projeler arasında yer alıyor.

SENELERE DAYANAN İNŞAAT TECRÜBESİ

Gayrimenkul geliştirmeden turizme, inşaat, enerji ve eğitim yatırımlarına kadar pek çok alanda nitelikli, yenilikçi ve güvenilir projeler inşa eden Aderan Global; Meidan Plaza, First Classe, Villa Classe, Classe Green, Harmoni, Kundu Kanyon, Sorgun Kanyon, The Manor Belek, Arasta gibi projelerin dışında LIU Resorts, Sirius Deluxe Otel ve Bodrum’da ve Konyaaltı’nda inşa edeceği oteller gibi turizm yatırımları ve Bahçeşehir Koleji Antalya Parkorman Batı Kampüsü gibi eğitim yatırımlarıyla da adından sık sık söz ettiriyor.

Antalya Belek’teki Fenerbahçe Tesisleri’nin de inşasını tamamlayarak yeni nesil mimariye katkı veren Aderan Global, projelerinde güvenli konut yaklaşımı, deprem, yapı denetim ve yangın yönetmeliğine uygunluk esasıyla hareket etmedi de sürdürüyor. 

Web: https://aderanglobal.com/

 

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Viridis Çengelköy'de teslimler Ocak 2024'te!

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?


projeye sor



Geri Dön