01 / 07 / 2024

Staff Project İnşaat

Staff Project İnşaat

İstanbulinn Otelcilik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Ergül tarafından kuruldu.

Staff Project İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Staff Project İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Ergül tarafından kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Şanlı ve Mıkhaıl Mıronov ortaklığında kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Helin Bingöl tarafından kuruldu.

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet KAdir Kaymakçı tarafından kuruldu.

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hamide Yıldız Karaman tarafından kuruldu.

Soo Project Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Soo Project Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de Cihan Çelik ve Doruk Batuhan Şahnali ortaklığında kuruldu.

Al Hawamdeh Project Management İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hawamdeh Project Management İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Alı E.E.H tarafından kuruldu.

Pe Project Enerji Mühendislik İnşaat Ve Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Pe Project Enerji Mühendislik İnşaat Ve Nakliyat Anonim Şirketi üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Turan ve Kübra Şahap ortaklığında kuruldu.

Mag Project İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mag Project İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetali Güneren tarafından kuruldu.

Project Master Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Project Master Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azar Daştan tarafından kuruldu. 

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Doruk tarafından kuruldu.

Staff Project İnşaat Haberi

Staff Project İnşaat

İstanbulinn Otelcilik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Ergül tarafından kuruldu.


İstanbulinn Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ? AMAÇ VE KONU MADDE : 3 - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, prefabrike yapılar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...