20 / 05 / 2024

Standard Poorsun hindistan notu

Standard Poorsun hindistan notu

S&P'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Hindistan'ın kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi, notunu "BBB-" olarak teyit etti.

Ofton İnşaat Elysium projelerinde Ideal Standard’ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Ofton İnşaat’ın İstanbul ve Bodrum’da hayata geçirdiği Elysium markalı dört projesinin banyolarında Ideal Standard imzası var.

IKEA Hindistan'da 24 mağaza açacak!

Mobilya devi IKEA Hindistan pazarına girmeye hazırlanıyor. Bir yıl içerisinde Hindistanda ilk mağazasını açacak olan IKEA önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını 24'e çıkarmayı hedefliyor.

Ideal Standard, Kayseri ve İzmir'de 2 şube açtı!

200 yıllık geçmişe sahip, banyo çözümlerinde dünyanın lider markası Ideal Standard; Türkiye’nin her bölgesinde açtığı yeni satış noktaları ile büyümesine devam ediyor.

Hindistan'da köprü çöktü!

Hindistan'da bir köprünün çökmesi sonucu iki otobüsün nehre düştüğü, 22 kişinin kaybolduğu bildirildi.

Ideal Standard, güven ve destek mesajı verdi!

Dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International, Türkiye'deki ortağı ECE Holding aracılığı ile güven ve destek mesajı verdi.

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

Hindistan konut sektöründe fırsatlar sunuyor!

Hindistan inşaat ve müteahhitlik hizmetlerinde önemli fırsatlar sunuyor. Birkaç yıl önce yapılmış bir analize göre, şehirlerdeki konut ihtiyacı 19 milyon, kırsal kesimdeki ise 47 milyon civarında.

Standard Life, İngiltere’de konut fonlarını askıya aldı!

Küresel operasyonlarında yaklaşık 253,2 milyar sterlin seviyesindeki yatırımları yöneten Standard Life’ın İngiltere’deki konut fonlarını geçici olarak işleme kapattığı belirtildi.

Zorlu Enerji'nin rüzgar santraline Gold Standard sertifikası!

Zorlu Enerji'nin Pakistan'daki rüzgar santraline "Gold Standard" sertifikası verildi. Şirket, böylece bu ülkede "Gold Standard" sertifikası alan ilk firma oldu.

Ideal Standard, Active Serisi ile banyolarda fark yaratıyor!

Dünya markası Ideal Standard, tasarım ve şıklık kavramlarını mükemmel bir denge ile yorumlayarak hayata geçirdiği Active Serisi ile günümüz banyolarını kolay bir dokunuşla göz alıcı bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Konut satışları için Çin ve Hindistan alternatif pazar!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekonomileri petrole dayalı ülkelerde sıkıntının devam etmesinin beklendiğini belirterek, konut satışları için alternatif pazar olarak Çin ve Hindistan’da tanıtım önerdi.

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Standard Poorsun hindistan notu Haberi

Standard Poorsun hindistan notu


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Hindistan'ın kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi, notunu "BBB-" olarak teyit etti.


S&P'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Hindistan'ın iyileşen politik durumu, ülkede reformların uygulanabilmesi için uygun bir ortam oluşturdu" ifadesine yer verildi. 


Açıklamada, Hindistan'da yeni seçilen hükümetin reformları uygulama gücüne sahip olduğu vurgulandı. Hindistan'ın büyüme ve enflasyon gibi makroekonomik verilerde ilerleme kaydetmesi durumunda not artırımının gelebileceği, makroekonomik verilerde gerileme durumunda ise not indirimi yapılabileceği dile getirildi.


Açıklamada, görünümün negatiften durağana çevrilmesinin, hükümetin reformları uygulama konusundaki gücü ve isteğinin göstergesi olduğu da...