29 / 04 / 2024

Standart Civata ve İzmir Mobilyacılar Odası

Standart Civata ve İzmir Mobilyacılar Odası

İzmirli mobilyacılar İnegöl'deki fuarda görüş ve tecrübelerini artırdı. Standart Civata fuara götürdüğü demo aracıyla, katılımcılara mobilya sektöründe kullanılan yeni teknolojileri ve çeşitli ürünleri uygulamalı olarak gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

TOGG için son hatırlatma! Bu habere dikkat!

Yerli otomobil Togg'un ön sipariş sürecinin bitmesine saatler kaldı. Ön sipariş süreci bugün saat 22.00'da sona erecek. Yerli otomobil Togg'u satın almaya öncelik kazananlar 29 Mart'ta çekilecek kurayla belli olacak. İşte T10X standart menzil ve T10X uzun menzil fiyatları...

Çeviklik ve enerji onun doğasında var! Skoda Kamiq'e Mart ayında zam geldi mi?

Skoda Kamiq'ın en büyük özelliği, konforlu ve geniş bir iç mekana sahip olmasıdır. Ayrıca yüksek seviyede standart özelliklere ve güvenlik teknolojilerine sahiptir. Aracın boyutları, şehir içi kullanım için uygun olmasını sağlar ve aynı zamanda park etmeyi kolaylaştırır. Peki 25 Mart 2023 fiyat list

Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonet fiyatı belli oldu! İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonet fiyatı belli oldu! İşte Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonetin özellikleri ve 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bu haber Netflix kullanıcılarını darmadağın edecek!

Netflix abonelik ücretlerinde değişikliğe gideceğini duyurmuştu. Netflix temel, standart ve özel planlarına zam yaptı. Peki Netflix üyelik ücreti 2022 ne kadar oldu? Netflix standart, temel ve özel plan ücreti ne kadar? İşte Netflix 2022 fiyat listesi…

Altında yükseliş bekleyenlerin hayalleri suya düştü! Gram altın ve çeyrek altında sürpriz fiyat

Altın piyasasında 14 Haziran itibaryla düşüş trendi başladı. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 1 milyon bin liraya geriledi. Peki gram ve çeyrek altında neler olacak? İşte detaylar..

Altının yükseliş fitili ateşlendi! Gram çeyrek ve tam altında rekor seviye görüldü

Altın fiyatları yükseliş fitilini ateşledi. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 996 bin 800 liraya yükseldi. Gram altında beklenen rekor tahmin edilen süreden erken geldi. İşte ayrıntılar...

Altın borcu olanlar ve altın almayı düşünenlere ucuz altın uyarısı! Altının gram fiyatı bakın nereye kadar çıkacak?

Borsa İstanbul Altın Piyasası'nda standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre 1,3 kayıpla 903 bin liradan tamamladı. Altın fiyatlarındaki düşüş FED'in doları güçlendirmek ve ülkedeki enflasyonu aşağı çekmek için atacağı adımlardan etkilenecek.

Studio Loft stüdyo ve sanat galerisine dönüştü!

Y.Mimar Nail Egemen Yerce ve Mimar Ayça Taylan tarafından tasarlanan Studio Loft, standart bir dairenin bir fotoğraf sanatçısının yaşam alanı, stüdyosu ve sanat galerisine dönüşüm projesi oldu.

İzmir'de tüm yapı izinlerine standart getirildi!

Yapı denetim mevzuatı ve yapı izinlendirme işlemleri için ilçe belediyelerinden istenen belgelere standart getirildi. İzmir’de artık yurttaşlar her ilçe belediyesinde aynı belgelerle işlem yapabilecek.

Standart Blue İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Blue İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Örs tarafından kuruldu. 

İnşaat sektörüne meslek standartı getirilmeli!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 14 No’lu İnşaat ve Emlak Komitesi Başkanı Hasan Engin,İnşaat sektörüne meslek standartı getirilmeli şeklinde açıklamalar yaptı.

Standart Civata ve İzmir Mobilyacılar Odası Haberi

Standart Civata ve İzmir Mobilyacılar Odası


Standart Civata ve İzmir Mobilyacılar Odası'nın birlikte organize ettiği İnegöl Mobilya Fuarı gezisine çok sayıda oda üyesi mobilyacı katıldı. İzmirli mobilyacılar İnegöl'deki fuarda sektörel incelemelerde bulunarak görüş ve tecrübelerini artırdı. Standart Civata fuara götürdüğü demo aracıyla, katılımcılara mobilya sektöründe kullanılan yeni teknolojileri ve çeşitli ürünleri uygulamalı olarak gösterdi.


Yeni...