18 / 05 / 2024

Staples ve Office Depot birleşmesi

Staples ve Office Depot birleşmesi

Avrupa Birliği (AB), kırtasiye ve büro malzemeleri mağazalar zinciri olan Staples'in Office Depot'u satın almasıyla ilgili rekabet soruşturması başlattı.

İz Design Office Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Design Office Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Emirahmetoğlu ve Gözde Emirahmetoğlu ortaklığında kuruldu.

727 Design Office Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

727 Design Office Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  250 bin TL  sermaye bedeli ile Ahmet Can Güzey ve Tunç Koç tarafından kuruldu.

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

Lotus Office, Bursa'da yükseliyor!

Lotus Office projesi son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer'de, İzmir Yolu üzerinde geliştiriliyor. Projede 190 ofis ve 16 mağaza bulunuyor...

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Özdemir ve Asim Ertürk ortaklığında kuruldu.

Uro Uready Office İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uro Uready Office İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Almuhana ve Yağmur Ceylan Korkut ortaklığında kuruldu.

Emlakkulisi.com Venezia Mega Office'ye taşındı!

2007 yılında kurulan Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com bugün itibariyle Venezia Mega Office'ye taşındı. 

Amassizmir Residence Office satışta! 330 bin TL'den başlıyor!

Karaca İnşaat tarafından hayata geçirilen Amassizmir Residence ve Office projesi İzmir'de hayata geçiriliyor. 69 üniteden oluşan projede 7 adet ofis ve 3 adet dükkan bulunuyor.

Mesut Yılmaz ve Acun Ilıcalı Seba Office Boulevard'dan ofis aldı!

Toplam 65 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Seba Office Boulevard projesi 19 Temmuz'da teslim edilecek. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, projeden kat satın alanlar arasında önemli isimlerin olduğunu söylüyor.

The Business Year Office mekanları esnek çalışma ortamı sunuyor!

The Business Year Office iç mekanları, malzeme kullanımı ve mekan kurgusuyla, kullanıcılarına esnek bir çalışma ortamı sağlıyor.

Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları!

Toplam 59 ofis ve 13 adet dükkandan meydana gelen Corner Office Beylikdüzü projesinde ofislerin büyüklükleri 44 metrekare ile 130 metrekare arasında dizayn edildi. Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları...

Corner Office Yakuplu fiyat 2016!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da konumlandırılan Corner Office Yakuplu projesi 59 ofis ve 13 adet dükkandan meydana geliyor. Corner Office Yakuplu fiyat 2016...

Yakuplu Corner Office fiyatları 240 bin TL'den başlıyor!

Toplam 59 ofis ve 13 adet dükkandan meydana gelen Corner Office fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje Beylikdüzü Yakuplu'da yükseliyor.

Staples ve Office Depot birleşmesi Haberi

Staples ve Office Depot birleşmesi

Avrupa Komisyon'u, 10 Şubat'a kadar şirket birleşmesiyle ilgili kararını verecek


Avrupa Birliği (AB), kırtasiye ve büro malzemeleri mağazalar zinciri olan Staples'in Office Depot'u satın almasıyla ilgili rekabet soruşturması başlattı.


Avrupa Komisyonu'ndan yapılan açıklamada, her iki şirketin de kırtasiye ve büro malzemeleri satışında faaliyet gösterdiği anımsatılarak, Staples'in rakibi Office Depot'u satın almasının tüketiciler için fiyat artışına neden olacağına ve piyasadaki seçenekleri azaltacağına ilişkin endişelerin bulunduğu kaydedildi.


Şirket birleşmesiyle ilgili, Avrupa Komisyonu'nun rekabetten sorumlu üyesi Margrethe Vestager da "İster küçük, ister büyük boyutta olsun bütün şirket ve kurumlar günlük faaliyetleri için ofis malzemelerine ihtiyaç duyuyor. Bu soruşturmayı, birleşmenin rekabete olumsuz etkisi olamaması için başlatıyoruz" açıklamasını yaptı.


ABD merkezli Staples ve Office Depot firmaları, kırtasiye ve ofis malzemeleri alanında birçok ülkede faaliyet gösteriyor. Staples, şubat ayında...