01 / 07 / 2024

Star Arena İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Star Arena İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Star Arena İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Kazıkkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 240 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Güngören, M.Nezih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Kut tarafından kuruldu.

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Y.A. Almasratı tarafından kuruldu.

Aspendos Arena’nın arazisi yeniden mahkemelik oldu!

Antalya Serik'te belediyenin mühürlenen ve kaçak yapılaşma sebebiyle verdiği para cezası ve yıkım kararları, mahkeme tarafından da onaylanan Aspendos Arena'nın yer aldığı arazi, yeniden mahkemelik oldu. 

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Aspendos Arena'nın kaldırılmamasını istiyor! 

Anadolu Ateşi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan, "Aspendos Arena'nın kurulu olduğu arazisinin sahibinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle kira görüşmelerinde tıkanma noktasına geldik. Onları da anlayışla karşılıyoruz, kendi arazileri. Arsa sahibi tarafından hiçbir önerimize olumlu yaklaşılmadı" dedi...

Arena Nüans projesi geliyor! Yeni proje!

Pusula Yaşam Alanları Yapı İnşaat, Arena Nüans projesi için düğmeye bastı. Projede 236 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

SKY Star Housing İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

SKY Star Housing İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Shayegan tarafından kuruldu.

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Garzan tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Futur Star Gayrimenkul İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futur Star Gayrimenkul İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Al Bahrı ve Abdulmalek Qasem ortaklığında kuruldu. 

Sur Yapı Süper Star kampanyasının detayları 2017!

Kaçırılmayacak fırsatlar sunulan Sur Yapı Süper Star kampanyası 14 projede 500 konutu kapsıyor. İşte Sur Yapı Süper Star kampanyasının detayları 2017...

Star Arena İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres Haberi

Star Arena İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Star Arena İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Kazıkkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 240 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Güngören, M.Nezih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.


Star Arena İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-İnşaat Taahhüt işleri; a.Her türlü konut , toplu konut işyeri sitesi , fabrika Otel , tatil köyü ve benzeri inşaatları yapmak, taahhüt etmek bunlarla ilgili inşaata elverişli arsa ve sanayi arsası satın almak satmak ve ıslah faaliyetlerinde bulunmak.Gerek şirketin gerek başkalarının gayrimenkullerinin üzerinde her tür ve tipte inşaatlar yapmak,inşaatçılık ve inşaat müteahhitliği yapmak,inşaat işleri ile ilgili mühendislik ve müşavirlik işlerini deruhte etmek.Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektör inşaat ihalelerine girmek,taahhütlerde bulunmak.İnşaat malzemelerinin her türünün , inşaat ve taahhüt işleri ile ilişkili makine...