17 / 05 / 2024

star rafinerisine 3 milyar dolarlık kredi

star rafinerisine 3 milyar dolarlık kredi

Azeri enerji devi SOCAR'ın İzmir'deki Petkim Yarımadası'nda başlattığı 10 milyar dolar tutarındaki STAR Rafinerisi için finansman desteği sağlandı. 3.3 milyar dolarlık finansman, en büyük ve en uzun vadeli kredi rekorunu kırdı...

Mitsubishi Space Star'da şimdi Temmuz'da öde ya da 0.99 faizli kredi! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Mitsubishi, Space Star 1.2 Intense CVT modelli araçlar için Nisan 2023'te bir kampanya var. Müşteriler 50.000 TL'ye kadar kredi alabilir ve 12 ay vadeli finansman sağlayabilir. 3 ay ödeme erteleme seçeneği de mevcut.

Mitsubishi Space Star'a tam 3.776 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Otomobil severler dikkat! Mitsubishi, Space Star modeline 3 bin 776 TL'lik indirim yaptı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte Space Star Mart fiyat listesi...

Teksas'taki Darth Vader Evi 4.3 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Ünlü Star Wars filmlerindeki Darth Vader Evi 4,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Amerika Teksas'ta konumlanan konutta 4 yatak odası ve 5 banyo yer alıyor.

New Star İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Star İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Shah Mohammad Dawod tarafından kuruldu.

3. havalimanı ve Star Alliance ittifakı devam edecek!

Star Alliance ve Türk Hava Yolları (THY), yeni havalimanının inşaatında bazı konularda birlikte çalıştı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı 3. havalimanı ve Star Alliance ittifakının devam edeceğini söyledi.

Star Park Başakşehir'de hemen teslim daireler!

2 blok halinde inşa edilen Star Park Evleri'nde toplam 58 daire yer alıyor. Proje kapsamındaki konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi, Mehmet Siraç Bayram Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Eskişehir Büyükşehir, Shining Star Awards’tan 3 ödül aldı!

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Gala Gecesi düzenlendi. Gecede Eskişehir Büyükşehir 3 ödül aldı.

Yıldızlı Star Konutları Trabzon' da yükseliyor! Teslimler 24 ay sonra!

Yapı Güven İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldızlı Star Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yıldızlı Star Konutları Trabzon' da yükseliyor. Projedeki daire teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Star Towers'ta icradan satılık 7 daire! 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi; Esenyurt'taki Star Towers'ta yer alan 7 adet daireyi satışa çıkarıyor. Söz konusu dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor ve 375 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Kenan Yavuz: Star Rafinerisi şimdiden 3 ödül aldı!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz yaptığı açıklamada, "Dünyanın en ileri teknolojisine sahip, ülkemizin en büyük yerlileştirme projesi STAR Rafinerisi ile pek çok alanda ilkleri gerçekleştiriyoruz." dedi.

Star Rafinerisine 286 milyon dolar harcandı!

Azerbaycan, İzmir Aliağa ' daki Petkim Yarımadası ' nda yatırım çalışmaları devam eden STAR Rafinerisi için yılın 9 ayında yaklaşık 286 milyon dolar para harcadı...

Star Medya'nın Fettah Tamince'ye devrine izin verildi! Fettah Tamince kim?

Rekabet Kurulu, Star Medya Yayıncılık, Star Medya Ajans, Star Matbaacılık, Dinamik Radyo şirketlerinin her birinin hisselerinin yüzde 50'sinin Fettah Tamince'ye devrine izin verdi. Tamince, 3 ay sonra medyaya geri döndü.

star rafinerisine 3 milyar dolarlık kredi Haberi

star rafinerisine 3 milyar dolarlık kredi

SOCAR'ın İzmir'de yapacağı STAR Rafinerisi için 23 bankadan kredi sağlandı. 3.3 milyar dolarlık finansman, en büyük ve en uzun vadeli kredi rekorunu kırdı.


Azeri enerji devi SOCAR'ın İzmir'deki Petkim Yarımadası'nda başlattığı 10 milyar dolar tutarındaki STAR Rafinerisi için finansman desteği sağlandı. Rafineri, petrokimya, enerji, lojistik ve dağıtım entegrasyonuna dayalı yatırımların en önemli ayağı olan SOCAR Türkiye Ege Rafinerisi (STAR) için 3.29 milyar dolarlık kredi imzası atıldı. Türkiye reel sektör tarihinin en büyük ve en uzun vadeli proje finansmanı kredisini 23 uluslararası banka imzaladı. 4 yılı geri ödemesiz olmak üzere 18 yıl vadeli proje finansmanı, 2014 yılında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki en büyük petrol ve gaz proje finansmanı operasyonlarından biri oldu.


BABAYİĞİT YATIRIM 

İmza töreninin açılışında konuşan SOCAR Türkiye Başkanı Kenan...