05 / 05 / 2024

star towers residence esenyurt

star towers residence esenyurt

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta konumlanan Star Towers projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 TL'den başlangıç gösteriyor...

Star Towers Esenyurt'ta 1 oda 1 salon daireler 240 bin TL!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt bölgesinde inşa edilen Star Towers projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Star Towers Esenyurt'ta 1+1 daireler 240 bin liradan satışa sunuluyor...

Star Towers Residence Esenyurt'ta 306 bin TL'ye 2+1!

Başlangıç fiyatı 306 bin TL olarak belirlenen Star Towers projesi RDS ve Reform İnşaat ortaklığıyla yükseliyor...

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Fikirtepe Velvet Towers Residence fiyatları!

Fikirtepe Velvet Towers Residence fiyatları 385 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Palma D'oro May İnşaat imzasını taşıyan Velvet Towers Residence projesinde 1.250 daire yer alıyor...

Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükselen proje 1.250 adet daireden oluşuyor. Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, Bilal Demirhan, Kübra Tekiner tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Trump Towers Residence Şişli'de kuruldu.

Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te!

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Star Residence Çorlu projesinde toplam 134 adet daire ve 19 iş yeri bulunuyor. Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te gerçekleşecek.

İzmir Folkart Towers'ta yüzde 10 peşinat imkanı!

Folkart Towers Residence İzmir'de Avrupa'nın en yüksek 5. ikiz kuleleri olarak yükseliyor. Projede yüzde 10 peşinatla 24 aya varan vade farksız taksit imkanları yer alıyor.

Star Towers'ta icradan satılık 7 daire! 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi; Esenyurt'taki Star Towers'ta yer alan 7 adet daireyi satışa çıkarıyor. Söz konusu dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor ve 375 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Toygar Özgüler tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Trump Towers Residence Kulesi, Kağıthane'de kuruldu.

Star Port Residence Kurtköy ödeme

Paşhan İnşaat tarafından inşa edilen Star Port Residence Kurtköy ödeme planı kapsamında yüzde 40 tutarında peşinat veriliyor. Geri kalan konut tutarı 36 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...

Star Port Residence

Star Port Residence projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Paşhan İnşaat imzası taşıyan projede konut satışlarına devam ediliyor...

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim?

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Star Towers projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Star Towers, Terreace Mix ve Arterium Willas Boğaziçi Yönetim'e katıldı!

RDS ve Reform İnşaat Ortaklığında toplamda 679 konutun yer aldığı STAR TOWERS projesi, İnanlar İnşaat'ın TERRACE MİX projesi ve ARTERİUM WİLLAS Boğaziçi Yönetim A.Ş ailesine katıldı.

Kurtköy Star Port Residence fiyatları!

Kurtköy Star Port Residence fiyatları 185 bin liradan başlangıç gösteriyor. Star Port Residence Kurtköy projesi toplam 237 adet konut ve 14 adet dükkandan meydana geliyor

star towers residence esenyurt Haberi

star towers residence esenyurt

Star Towers projesi RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Star Towers Konutları'nda toplam 679 adet konut bulunuyor. 



Star Towers Konutları İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin metrekare alanları 118 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Esenyurt Star Towers projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Star Towers Konutları'nda 


1 oda 1 salon dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 TL, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin metrekare birim fiyatı ise 2 bin 800 TL'den satışa sunuluyor. 


21 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Star Towers Konutları'nın sosyal olanakları arasında eczane, hipermarket, otopark, kafe, restoran, Türk hamamı ve yüzme havuzu mevcut.


Star Towers Esenyurt...