16 / 05 / 2024

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Orman Kanunu'nda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifi verildi!

Orman Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi kapsamında doğal afetlere maruz kalan ormanlık alanların statülerinin korunarak bu alanların imara açılamaması ve başka kişilere devredilmesinin önlenmesi amaçlanıyor. 

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Peli Parke, Golden Serisi'yle çıtayı yükseltiyor!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, Golden Serisi'yle çeşit yelpazesini genişletiyor.

Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup bünyesindeki Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi.

Peli Parke eğitime destek veriyor!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği projelerine devam ediyor.

Bingöl'deki orman arazileri 2B statüsü alacak!

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Çapak, “Şehir etrafındaki orman vasfını yitiren arazilerin 2B statüsüne alınması gerektiğini söyledi.

Fikret Orman stat inşaatına odaklandı!

Beşiktaş yönetimi, futbol takımını çok olumsuz etkileyecek işler yapıyor. Beşiktaş Başkanı takımın şampiyonluğuna değil, stat inşaatına odaklı. Futbolla ilgili tek bir laf etmiyor, varsa yoksa stat.

Fikret Orman: Bizim sayemizde herkes stat nasıl yapılır görecek!

VODAFONE Arena Stadı’nın açılışı için geri sayıma geçen Beşiktaş’ta, yeni mabede dönecek olmanın büyük heyecanı yaşanırken, Başkan Fikret Orman iddialı açıklamalarda bulundu.

Peli Parke üretim kapasitesini 22 milyon metrekareye yükseltti!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, 2016 yılında üretim kapasitesini 12 milyon metrekareden 22 milyon metrekareye yükselterek üretime yatırım yapmaya devam ediyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena çok pahalı bir stat!

Fikret Orman önlerinde 11 karşılaşma olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Şampiyonluğu Arena'da kutlayacağız. Bu nedenle hepimizde çok büyük bir heyecan var" ifadesini kullandı

Peli Parke, bayileriyle buluştu!

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, toptancı bayileri ile İstanbul Green Park Otel’de buluştu.

Fikret Orman: Saray gibi bir stat yapıyoruz!

Vodafone Arena ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Orman, şunları söyledi: "Marka algımızdaki en önemli şey stadımız. Vodafone Arena, sadece bir stat değildir, marka algısının simgesidir." dedi.

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
ORMAN ÜRÜNLERİ a. Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi, bunların işlenmesi, yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması. b. Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste, tomruk imalatı, alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı . c. Her nevi parke, sunta, duralit gibi ürünlerin imali, bunların üretiminde kullanılan her türlü maddelerin alımı ve satımını yapmak....