09 / 05 / 2024

Statü Pendik Park adres

Statü Pendik Park adres

Evra Group, Mostar Yapı ve Konut İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Pendik Statü Park nerede? sorusunun cevabına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Pendik Statü Park satılık daire fiyatları 196 bin TL'den başlıyor...

Pendik Park 34 güncel fiyat!

Pendik Park 34 güncel fiyat listesi 485 bin TL'den başlıyor. Park 34 projesi, Demir Yapı Organizasyon - Hak Yapı - İsmail Demirtaş tarafından inşa ediliyor...

East Park Residence Pendik'te metrekaresi 4 bin 500 TL'den!

East Park Residence projesi Pendik'te Fatih Yıldız İnşaat ve MTB Mimarlık Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. East Park Residence Pendik'te metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Pendik Prestik Park’ın teslimleri yapıldı!

Özdemir İnşaat’ın 3. konut projesi Pendik Prestij Park’ın açılış ve anahtar teslimi için düzenlenen kokteyl, 31 Mayıs 2015 Pazar günü yaklaşık 250 kişilik bir davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Pendik Şehir Parkı ihalesi 20 Mayıs'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Pendik Şehir Parkı düzenleme inşaatı işi ihaleye çıkarıldı. Pendik Şehir Parkı ihalesi 20 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak...

Pendik Belediyesi 4 park ve 2 halı saha için kolları sıvadı!

Vatandaşın park ve spor alanları isteklerini dikkate alarak kentin birçok noktasında çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi, yılın ilk ayında 4 park ve 2 halı sahanın yapımına başladı.

Statüpark Pendik'te anahtar teslim daireler! 215 bin TL!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group iş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park, Pendik'in merkezinde hemen teslim lüks daireler sunuyor. Projede yer alan daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta..

Statü Park'ta anahtar teslim daireler! 215 bin liraya!

2 blokta 218 daireden meydana gelen Statü Park Pendik projesinde hemen teslim olarak satışa sunulan son dairelerin fiyatları ise 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Statü Park Evleri'nde 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Pendik’te inşa edilen Statü Park’ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Projede son daireler anahtar teslim olarak 215 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor..

Statü Park'ta son daireler satışa sunuldu!

Pendik'in merkezinde inşa edilen Statü Park'ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Alternatif ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Statü Park'ta yaşam başladı!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group İş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park'ta yaşam başladı. Statü Park Konutları'nda sınırlı sayıda daire kaldı. Fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor.

Statü Park'ta hemen teslim son daireler!

Pendik'in merkezinde inşa edilen Statü Park'ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Alternatif ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Statü Park’ta son daireler satışta!

Alternatifli ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.Statü Park’ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Statü Park'ta hemen teslim son daireler!

Statü Park'ta hemen teslim son daireler sahiplerini bekliyor. Alternatif ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215.000 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Statü Pendik Park adres Haberi

Statü Pendik Park adres

İstanbul Anadolu yakasında 2 blok şeklinde inşa edilen Pendik Statü Park nerede? sorusunu yanıtlamadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 



Evra Group, Mostar Yapı ve Konut İnşaat imzası taşıyan Statü Park projesinde toplam 218 adet daire yer alıyor. 



Pendik Statü Park 8 bin 529 metrekare alan üzerinde inaş ediliyor. 



Statü Park Pendik projesinde alan büyüklükleri 52 metrekare ile 214 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


Statü Park fiyat!


Statü Park fiyatları 196 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 



Statü Park ne zaman teslim? Projede teslimlerin Eylül 2014'te yapılması planlanıyor. 



Statü Park projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, fuaye alanı, kapalı otopark, bahçe kafeteryası, hamam, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar mevcut.


Pendik Statü Park nerede?


Statü Pendik  Park adres : Süreyyapaşa Caddesi, Yeni...