22 / 05 / 2024

StatüPark Pendik fiyatları

StatüPark Pendik fiyatları

Evra Group, StatüPark Pendik projesini tamamladı. StatüPark Pendik, 8 bin 529 m21ik alana yayılmış olarak, 2 blok içinde 218 daireye sahip. Projede fiyatlar 196 bin TL'den başlıyor...

StatüPark Pendik projesi Eylül'de sahiplerine teslim ediliyor!

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World Asya, Evra Life ve Doruk Park gibi Pendik- Kurtköy bölgesinin gelişimine katkıda bulunan projelere imza atan Evra Group Pendik Merkezde yükselen “StatüPark Pendik Projesi”ni tamamladı.

Huzur Park Pendik ev fiyatları!

Huzur Park projesinde fiyatlar 349 bin TL'den başlıyor. Proje Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup ortaklığı ile İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirildi...

Okyanus Park Pendik iletişim!

Okyanus Park Pendik projesi 108 daire ve 5 dükkandan meydana geliyor. Projede daire fiyatları 2+1'lerde 450 bin TL'den başlıyor...

Okyanus Park Pendik daire fiyatları!

Okyanus Park Pendik daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Okyanus Park Pendik projesi 108 daire ve 5 dükkan yer alıyor...

East Park Residence Pendik fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te hayata geçirilen proje bloklar 10 ve 13 kattan oluşuyor. East Park Residence Pendik fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 500 TL'den başlıyor.

East Park Residence fiyatları!

Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık ortaklığıyla inşa edilen proje İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yükseliyor. East Park Residence fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Statüpark Pendik'te anahtar teslim daireler! 215 bin TL!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group iş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park, Pendik'in merkezinde hemen teslim lüks daireler sunuyor. Projede yer alan daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta..

Statü Park'ta anahtar teslim daireler! 215 bin liraya!

2 blokta 218 daireden meydana gelen Statü Park Pendik projesinde hemen teslim olarak satışa sunulan son dairelerin fiyatları ise 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Statü Park Evleri'nde 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Pendik’te inşa edilen Statü Park’ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Projede son daireler anahtar teslim olarak 215 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor..

Statü Park'ta son daireler satışa sunuldu!

Pendik'in merkezinde inşa edilen Statü Park'ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Alternatif ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Statü Park'ta yaşam başladı!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group İş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park'ta yaşam başladı. Statü Park Konutları'nda sınırlı sayıda daire kaldı. Fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor.

Statü Park'ta hemen teslim son daireler!

Pendik'in merkezinde inşa edilen Statü Park'ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Alternatif ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Pendik Statü Park ödeme planı!

Pendik Statü Park ödeme planı kapsamında taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Finia Paşa Park Evleri fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te Finia Yapı tarafından konumlandırılan Finia Paşa Park Evleri fiyatları ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Projeden konut satın almak için banka kredisi kullanılabiliyor.

StatüPark Pendik fiyatları Haberi

StatüPark Pendik fiyatları


Evra Group, StatüPark Pendik projesini tamamladı. StatüPark Pendik, 8 bin 529 m21ik alana yayılmış olarak, 2 blok içinde 218 daireye sahip. Ön kısımda market benzeri bir ticari birim için de 1400 m2 yer ayrılmış olan projenin yüzde 70'lik dilimi satılmış durumda. Liste fiyatları 196 bin ile 1 milyon 250 bin TL arasında değişen proje eylül ayında oturmaya hazır hale gelmiş olacak. 



Tel: (0216) 511 13 75 

Web Adresi: