15 / 05 / 2024

StatüPark Pendik ulaşım

StatüPark Pendik ulaşım

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World Asya, Evra Life ve Doruk Park gibi Pendik- Kurtköy bölgesinin gelişimine katkıda bulunan projelere imza atan Evra Group Pendik Merkezde yükselen “StatüPark Pendik Projesi”ni tamamladı.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Beyaz Park ulaşım bilgileri!

Toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa edilen proje 370 daire yer alıyor. Beyaz Park ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde inşa ediliyor.

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Satışların Kasım ayı içerisinde başlayacağı projede ön talep toplanıyor.

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım!

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje, Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Kasım ayında satışa çıkması planlanan proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

360 Kurtköy Pendik ulaşım!

360 Kurtköy Pendik ulaşım bilgileri göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çamlık bölgesinde bulunuyor. Daire ve villalardan oluşan proje yarın basına tanıtılacak.

Queen Central Park ulaşım!

Queen Central Park ulaşım bilgilerine göre proje; Taksim'e 5 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika uzaklıkta hayata geçirilecek. Yüzde 1 KDV uygulanan projede daire fiyatları 434 bin TL'den başlıyor.

Demirland Çengelköy Park Evleri ulaşım!

Demirland Çengelköy Park Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, Çengelköy sahiline 1.3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satış süreci devam eden proje 65 dönüm arsa üzerinde yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım bilgileri!

Demirland İnşaat ve William Turner imzasıyla inşa edilen proje 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çengelköy Park Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Üsküdar'a 7.2 kilometre mesafede yükseliyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ulaşım!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, Boğaziçi Köprüsü'ne 4.5 kilometre yakınlıkta bulunuyor. Proje 250 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Park Residences Cadde ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde ulaşım bilgilerine göre Taksim ’e 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Brooklyn Park ulaşım bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kadıköy, Mandıra Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Projede dairelerin alanları 55 ile 255 metrekare arasında değişiyor.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Başakşehir Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Kayabaşı bölgesinde bulunuyor. Proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

StatüPark Pendik ulaşım Haberi

StatüPark Pendik ulaşım

StatüPark Pendik projesi Eylül'de teslim ediliyor. 2 blok içinde 218 daire olarak inşa edilen projede son düzlüğe gelindi. Yaklaşık 25 yıllık Evra Group güvencesi ile gerçekleştirilen proje, ince işçiliğin ve çevre düzenlemelerinin tamamlanacağı Eylül ayında sahipleri ile buluşacak.


Has Şirketler Grubu ile birlikte, son dönemlerin hem mimarisi hem de işlevi açısından en dikkat çeken projelerinden Oto World Asya’nın proje ortaklığını gerçekleştiren Evra Group, tamamladığı inşaat projeleri ile güven kazanmaya devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen semtlerinden Pendik ve Kurtköy bölgelerinde dikkate değer sayıda projeye imza atan grup, bölgenin gelişimine de katkıda bulunuyor. Evra Group’un en son tamamlanan projesi “StatüPark Pendik”, 8 bin 529 m2lik alana yayılmış olarak, 2 blok içinde 218 daireye sahip. Daireler 1+1’den 4+1’e farklı seçeneklerle, her bir...