29 / 04 / 2024

stay well konsepti

stay well konsepti

Taş Yapı, kaliteli yaşamın her şeyden önce yaşanan mekânlardan başladığını vurgulayarak, Osman Müftüoğlu ile Türkiye’de ilk kez “İnsana değer veren mimari” anlayışının ön plana çıkarıldığı “Stay Well” ile Four Winds projesine hayat kattı...

Taş Yapı, Four Winds Residence projesinde ‘stay well’ konsepti!

Taş Yapı, Four Winds Residence projesinde Osman Müftüoğlu “Stay Well” konsepti ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Projede, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun “kaliteli yaşam felsefesine” göre tasarlanmış yenilikçi uygulamalar yer alıyor...

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yüceer tarafından kuruldu.

Well İnvestment Proje Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Well İnvestment Proje Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esen Keser tarafından kuruldu.

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdener Tamer ve Yunus Emre Demir ortaklığında kuruldu.

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Accor otellerinin hedefinde The Stay var!

Dünyada 5 bin 500, Türkiye’de 60’ın üzerinde oteli bulunan Accor otelleri, Türk markası The Stay’i hedef aldı. Accor Otelleri Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin’in Muzaffer Yıldırım’ın sahibi olduğu The Stay’i konsepti ile yurtdışına taşımak istediği ortaya çıktı.

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi açıldı!

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atar tarafından açıldı.

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

Sianji Well-Being Resort, Bodrumun ilk termal otelini açtı! 

Sianji Well-Being Resort Otel, termal turizme girdi. Bodrum'un ilk termal oteli Sianji Well-Being Resort tarafından açıldı...

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Elite Concept'ten akıllı ev konsepti!

Şua İnşaat, tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Fikirtepe'deki son projesi Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

stay well konsepti Haberi

stay well konsepti

İç mimarisi, tasarım değeri ve sunduğu yaşam kalitesiyle İstanbul’da yepyeni bir residence dönemi başlatan Four Winds Residence, kişiye özel hizmetler ve Bağdat Caddesi’nin merkezinde doğanın dokusunu hissettiren peyzaj mimarisi ile ideal yaşamı proje sakinlerine sunuyor. 


Dış cephe ve iç mimari detaylarında en üst düzey uygulamalar ve delüks bir yaşamın hayata geçirildiği Four Winds Projesi, akıllı bina teknolojisinin tüm artılarını barındırıyor. Tüm katlarda cam açabilmenin ve balkon keyfi yapabilmenin verdiği özgürlük projenin en ilgi çekici unsurlarından biri olarak göze çarpıyor. 


Deniz ve şehir manzaralı salonlar, her biri başlı başına bir yaşam alanı olan odalar, hayata kolaylık katan giyim odaları, farklı dekorasyon alternatifleriyle sunulan mutfaklar, projenin üst düzey mimari ayrıntıları olarak ön plana çıkıyor. Mekânların iç tasarımı, özel davetlere ev sahipliği yapacak kadar...