27 / 04 / 2024

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 



1992 yılından bu yana inşaat sektöründe Elite City, Elite Side, Elite Rezidans, Elite Life başta olmak üzere çok sayıda yeni nesil proje inşa eden Şua İnşaat, şimdi Kadıköy Fikirtepe'de konumlanan Elite Concept projesi ile dikkat çekiyor. Elit bir yaşam konsepti sunan Şua İnşaat, projelerinde dünyaca ünlü markaların ürünlerini tercih ediyor ve mobilya, dolap, kapı, granit gibi birçok detayı, Şua Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Elite Design bünyesinde bulunan üretim tesisinde özel olarak tasarlayıp üretiyor. İnşaat sektöründe çevre hassasiyeti yüksek ve insana saygılı projeler üreten Şua İnşaat, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini doğaya dost sürdürülebilir bir anlayışıyla hayata geçiriyor. 

Farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yer alan proje, ulaşım maliyetlerinin yanı sıra zamandan da büyük tasarruf sağlıyor.

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, 28 yıldır çevre hassasiyeti yüksek ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’de bulunan son projesi Elite Concept’te de aynı misyonla hareket eden Şua İnşaat, akıllı telefon ve tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sedilebilen doğa dostu akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufunun sağlandığı Elite Concept’te tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile sağlanıyor. Ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı içinse güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden faydalanılıyor. Bu uygulamalarla işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması da amaçlanıyor.

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Güneşe karşı yüksek performanslı koruma ve ısı tasarrufu sağlayan özel camlar

Elite Concept, bir yanda adalar, deniz ve tarihi yarımadanın göz kamaştıran siluetini diğer yanda Çamlıca’yı gören İstanbul’un dört bir yanını görebilen bir manzarayla ön plana çıkıyor. Yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisi ile bu manzarayı kesintisiz olarak izleyebilmek mümkün hale geliyor. Projede, modern zamanların Babil Kulesi olarak adlandırılan Dubai’deki Burj Al Khalifa ve dünyanın en yüksek kulesi olmaya hazırlanan Cidde’deki Jeddah Tower gibi prestijli projelerde tercih edilen Amerikan menşeli Guardian markasının reflekte camları kullanıldı. Güneşe karşı yüksek performanslı koruma ve ısı tasarrufu sağlayan bu özel camlar, daire içlerinde ısı ve morötesi ışık artışına sebep olabilecek güneş enerjisini en aza indirerek sıcak havalarda klima kullanımını minimize hale getiriyor. Her türlü uygulama için görünür ışık iletimini ise maksimum noktaya çıkararak aydınlatma ihtiyacını azaltıyor.

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri olan tek projesi

Fikirtepe bölgesinin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi olan Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarına sahip. Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan projenin sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor. Blok zeminlerinde yer alan, çarşı caddedeki mağazalar ise giyim, gıda, eczane, market, atm ve banka şubeleriyle, tüm önemli ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde düzenlendi. 

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!


Ulaşım maliyetleri ve zamandan büyük tasarruf 

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında bulunan Elite Concept, bu sayede hem ulaşım maliyetleri hem de zamandan büyük tasarruf sağlıyor. E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında konumlanan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Akasya AVM’ye 400 metre ve Emaar Square Mall'a ise 1 km mesafede bulunuyor. Bu özelliklerin yanında birçok eğitim kurumu ve hastane de Elite Concept'in yakınında bulunuyor.

http://www.eliteconcept.com.tr   


Geri Dön