06 / 05 / 2024

Steelife hafif çelik

Steelife hafif çelik

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın binaların hızlı kurulumunu sağlayan hafif çelik sayesinde 3 ayda 1 hastane inşa edebildiklerine dikkat çekti.

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Hafif çelik evler sağlam mı? Çelik ev rüzgara dayanıklı mı?

Çelik evler, prefabrik evler kadar ilgi uyandıran yapılardan biridir. Bu yüzden de çelik evlere dair özellikler merak ediliyor. İşte çelik evlere dair araştırılan ayrıntılar!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Ev almak hayal olduysa, bu habere mutlaka bakın! 8 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi..

Hafif çelik yapılar, işinde ehil mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 8 Eylül 2022 Çelik yapı fiyat listesi!

Hem sağlam, hem de uygun fiyatlı bir ev sahibi olmak istemez misiniz? 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

Hafif çelik yapılar, mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

Prefabrik evler kentsel dönüşümde alternatif oluyor!

Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Çebi Karahan, hafif çelik prefabrik ve modüler yapıların, geleneksel çelik yapıların birçok avantajını bulundurduğunu söyleyerek, prefabrik yapılara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Depreme dayanıklı 'prefabrik hafif çelik evler' ile güvende yaşam!

Yurt dışında başarılı hafif ve ağır çelik yapı evler inşa eden AS STEEL, prefabrik hafif çelik villa ve ev üretimine yurt içinde devam edecek.

Karmod, Sheraton Cibuti'ye resort evler kurdu!

Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Projede hafif çelik Karmod ev modeliyle 2+1 planlı her biri 79 metrekarelik 4 adet resort konutu tamamlayarak teslim ettik. Kullanıma hazır olan konutlar yakın zamanda müşterilere hizmet vermeye başlayacak" ifadelerini kullandı...

Türkiye'de hafif çelik bina kullanımı yaygınlaşıyor!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, Türkiye'de hafif çelik bina kullanımının her geçen gün yaygınlaştığını belirtti. Durmaz, hafif çelik bina kullanımının yaygınlaştıkça kullanıma uygunluğu, dayanıklılığı ve ne kadar konforlu olduğunun öğrenildiğini söyledi..

Metot Prefabrik Ve Hafif Çelik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi kuruldu!

Metot Prefabrik Ve Hafif Çelik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Karkın tarafından Pendik'te kuruldu. 

Vekon, Türkiye’nin 2015 yılı ihracat şampiyonları arasında!

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2015 yılının en başarılı markaları arasında, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarımını tek başına üstlenen Vekon yılın ihracat şampiyonları arasına girdi.

Gölbaşı Aden Konutları hayata geçiyor!

Türkiye'nin hafif çelik sistemle üretilen ilk binasını kuran Steelife, şimdi de toplu konut projesi olarak Ankara'da çelik yapı sistemi ile hayata geçirilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesine imza atıyor.

Steelife hafif çelik Haberi

Steelife hafif çelik

Hafif çelik yapı sektöründe bulunan Steelife, geliştirdiği teknolojilerini Yapı Fuarı'nda görücüye çıkarıyor. Türkiye'nin ilk hafif çelik sistemle üretilen binasını kurduklarını, son teknolojileri kullanarak 3 ayda 1 hastane inşa edebildiklerini anlatan Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, hastanelerin yanı sıra profesyonel kullanıma uygun binalar, sosyal tesisler, oteller, toplu konutlar için çözüm sunduklarını söyledi. 




Hafif çelik yapıların özelliklerine dikkat çeken Aydın, hafif çelik yapının esnek ve hafif bir yapı sistemi olduğunu kaydetti. Aydın aynı zamanda teknolojik altyapı ve yüksek standartlar ile üretilen ve bir sanayi ürünü olan hafif çelik yapıların kuruldukları günkü dayanıklılığını ömürleri t r boyunca aynı değerde sürdürdüğünü ifade etti. 



KIŞ KOŞULLARINDA DA KURULABİLİYOR 

Çeliğin ahşaptan 21 kata kadar, betonarmeden ise 10 kat daha esnek olduğuna da dikkat çeken Aydın, "Fabrikadaki üretim...