25 / 07 / 2024

Steep TR Plastik fabrikası açılış

Steep TR Plastik fabrikası açılış

Mermerciler Organize Sanayi Bölgesinde inşaatı tamamlanan ve üretime başlayan ülkenin teknolojisi yüksek fabrikalarından biri olan Steep TR plastik fabrikası 28 Kasım'da düzenlenen muhteşem bir tören ile açıldı

Dogu Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliye Orman Ürünleri ve Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dogu Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliye Orman Ürünleri ve Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015'te, 25 bin TL sermaye bedeli ile Cevizli'de, Ahmet Döndü Müdürlüğü'nde kuruldu.

Aymus Kağıt Metal Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymus Kağıt Metal Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da, Mustafa Özgen Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Menemen Plastik OSB'de ilk ruhsat verildi!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi. Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen yakın zamanda inşaatların başlayacak olmasının heyecanını taşıdıklarını ifade etti.

Erdallar Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdallar Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Bağcılar'da, Erdal Turfan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Pimaş Plastik 2014 yılı geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş., Sermaye Piyasası Kurumu'nun mevzuatına göre hazırlanmış olan ve 2014 yılının 4. çeyreğine ait olan geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Te-Mapol Polimer Plastik kredi derecelendirmesini yayınladı!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat JCR Kuruluşu Tarafından kredi derecelendirmesini yayınladı.

Te-Mapol Polimer Plastik risklerin erken saptanması komitesi kuracak!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat risklerin erken saptanması komitesi kuracak.

Te-Mapol Polimer Plastik kurumsal yönetim komitesi kurulacak!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş'nin kurumsal yönetim komitesi kurulacak.

Ceytem İnşaat Plastik Matbaa Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceytem İnşaat Plastik Matbaa Ambalaj Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, İlyas Çoban Müdürlüğü'nde, Başakşehir Güvercintepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Alsancak Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alsancak Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 3 Şubat 2015'te, 250 bin TL sermaye ile, Silva Güven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Arnavutköy'de kuruldu.

Plastik boru sektörü, inşaatta yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Günümüzde plastik kullanımı tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de her geçen gün artarak ilerliyor. Türkiye 'nin plastik borularının, global pazardan da talep gördüğü belirtildi.

Menemen Plastik OSB’de 10 firma inşaata başlayacak!

5 bin kişiye istihdam yaratacak Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat şubat ayının ilk haftasında Medusa Plastik’e verilecek. Ardından 10 kadar firma daha birbiri ardına yıl içinde inşaat faaliyetlerine başlayacak..

Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat Şubat'ta veriliyor!

5 bin kişiye istihdam yaratacak Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat şubat ayının ilk haftasında Medusa Plastik’e verilecek. Ardından 10 kadar firma daha birbiri ardına yıl içinde inşaat faaliyetlerine başlayacak

Steep TR Plastik fabrikası açılış Haberi

Steep TR Plastik fabrikası açılış

Mermerciler Organize Sanayi Bölgesinde inşaatı tamamlanan ve üretime başlayan ülkenin teknolojisi yüksek fabrikalarından biri olan Steep TR plastik fabrikası 28 Kasım'da düzenlenen muhteşem bir tören ile açıldı. Steep fabrikası 10 bin metrekare alanda ve 3 bin 500 metre kapalı alanda hizmet verecek. İkinci etap 4 bin metre kare alan içinde proje çalışmaları devam ediyor. Fabrikanın açılışı için düzenlenen törenine fabrikanın sahibi Paul Zarifiaıı, Genel Müdür Eric Delaşambre, Fransız Ticaret Ateşesi Jean Luc Viette, Türkiye Fransa Ticaret Odası başkan ve yöneticileri, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat, Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler, Kocaeli Sanayi Odası başkanı Hüseyin Zeytinoğlu, Ford ve Pejo fabrikaları genel Müdür yardımcısı ve Satmalına Müdürleri, Dilovası Jandarma komutanı, çok sayıda oda başkanı ile...