07 / 05 / 2024

Stefan Löcherbach üçüncü havalimanı değerlendirmesi

Stefan Löcherbach üçüncü havalimanı değerlendirmesi

Lufthansa Havayolları Türkiye İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, Üçüncü Havalimanı için açıklamalarda bulundu. Löcherbach, 3. havalimanın yapılmasından dolayı sevindiklerini belirterek, 'Üçüncü havalimanı için sevinçliyiz' dedi.

Emlak Konut GYO'dan yılın üçüncü çeyreğinde 46.4 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO tarafından, 2023 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin satış ve karlılık rakamları tek tek açıklandı. Şirket, bu senenin üçüncü çeyreğinde 46 milyar 452 milyon 778 bin 367 TL'lik satış yaptı. İşte ayrıntılar...

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Dünya Altın Konseyi verilerine göre yılın üçüncü çeyreğinde en çok altını TCMB aldı

TCMB altın talebinde yılın üçüncü çeyreğinde küresel merkez bankalarını geride bırakarak en çok altın alan merkez bankası oldu. Analistler merkez bankalarının bir takım riskleri bertaraf etmek için altın talebini artırdıklarını belirtiyor.

Goldman Sachs'ın net karı üçüncü çeyrekte düştü!

ABD'nin en büyük bankalarından biri olan Goldman Sachs, net karının bu yılın üçüncü çeyreğinde 2021'in aynı dönemine göre yüzde 43 düştüğünü gördü.

Petrol devlerinin geliri üçüncü çeyrekte azaldı!

Suudi Arabistan milli petrol şirketi Saudi Aramco, yılın üçüncü çeyreğinde en çok gelir sağlayan firma oldu.

Avro Bölgesi'nde istihdam üçüncü çeyrekte arttı!

Avro Bölgesi'nde istihdamın yılın üçüncü çeyreğinde önceki çeyreğe kıyasla yüzde 1 yükseldiği aktarıldı.

Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 6,7 büyüdü!

Türkiye ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgınının etkilerine rağmen yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 6,7 büyüme gösterdi.

AB üçüncü çeyrekte yüzde 11,6 büyüdü!

Avrupa Birliği (AB) ekonomisi, bu yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 11,6 büyüme gösterdi.

Çin ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 4.9 büyüdü!

Çin ekonomisi, bu yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 4.9 büyüdü.

ABD Hazinesi üçüncü çeyrekte 947 milyar dolar borçlanacak!

ABD Hazine Bakanlığı, bu yılın üçüncü çeyreğinde 947 milyar dolar borçlanmayı planladığını aktardı.

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları başlıyor!

Rönesans Holding’in bu yıl  altıncısını düzenleyeceği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci başladı. Yarışmanın bu seneki konsepti ise “Kendine Yeten Verimli Yaşam Alanları” olarak belirlendi...

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Halk GYO 2019 yılı 4'üncü çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'nde 3 adet bağımsız bölüm 1 milyon 660 bin TL tutarında, Bizimtepe Aydos Projesi'nde 40 adet bağımsız bölümü 26.127.744 TL'ye satıldı.

Stefan Löcherbach üçüncü havalimanı değerlendirmesi Haberi

Stefan Löcherbach üçüncü havalimanı değerlendirmesi

Lufthansa Havayolları Türkiye İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, "Üçüncü havalimanıyla İstanbul, Avrupa'daki diğer merkezlerle rekabet içine girmiş olacak. Aslında şu anda da Atatürk Havalimanı, Avrupa ile rekabet içerisinde ama çok dolu. Sistem bazen iyi yürümüyor, pasaport işlemleri yoğun oluyor. Dolayısıyla yeni havalimanıyla yolcularımıza daha iyi hizmet sunacağımızı düşünüyorum" dedi.


Löcherbach, 3. havalimanın yapılmasından dolayı sevindiklerini belirterek, İstanbul'un böyle büyük bir havalimanına ihtiyacının olduğunu söyledi.


Yeni havalimanı sayesinde, Türkiye'de büyüme imkanlarının olacağından sevinç duyduklarını dile getiren Löcherbach, bu kapsamda ödeyecekleri havaalanı vergileri gibi birçok masrafın daha azalacağını ümit ettiklerini kaydetti.


"Biz büyüyeceğiz, masrafların azalacağını ümit ediyoruz" diyen Löcherbach, şu anda Avrupa'da en büyük havalimanlarının sırasıyla Londra, Paris ve Frankfurt olduğuna işaret etti.


Löcherbach, şöyle konuştu:


"Türkiye konum açısından çok çekici, hem Doğu'dan Batı'ya...