27 / 04 / 2024

Goldman Sachs'ın net karı üçüncü çeyrekte düştü!

Goldman Sachs'ın net karı üçüncü çeyrekte düştü!

ABD'nin en büyük bankalarından biri olan Goldman Sachs, net karının bu yılın üçüncü çeyreğinde 2021'in aynı dönemine göre yüzde 43 düştüğünü gördü.



Goldman Sachs, Temmuz-Eylül 2022 dönemi için finansal sonuçlarını açıkladı.

Bankanın 2022'nin üçüncü çeyreğinde net karı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 43 düşerek 3,1 milyar dolara geriledi. Goldman Sachs, 2021'in üçüncü çeyreği için 5,4 milyar dolar net kar bildirdi.

Goldman Sachs ın net karı üçüncü çeyrekte düştü!

Hisse başına kazanç geçen yılın üçüncü çeyreğinde 14.93 dolardan bu yılın aynı döneminde 8.25 dolara düştü.

ABD'nin diğer önde gelen bankalarından JPMorgan Chase, Morgan Stanley, Citigroup, Wells Fargo ve Bank of America da üçüncü çeyrek karlarında düşüş kaydedildiğini açıklamıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön