27 / 04 / 2024

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.



Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Doların yönünü belirleyecek kritik faiz kararı bu akşam saat 21:00'da açıklanacak. Fed'in faiz kararı öncesi dolar kurunun ne kadar olduğu merak ediliyor. Dün aşağı yönlü hareket eden dolar kuru bugün güne nasıl başladı? Dolar yükseldi mi, düştü mü? Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 dolar/TL kuru...

1 KASIM 2023 DOLAR NE KADAR? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR KURU KAÇ LİRA? 

1 Kasım 2023 Çarşamba günü dolar kuru merak konusu olmaya devam ediyor. Dolar kuru Fed!in faiz kararı öncesi güne yüzde 0,01 yükselişle başladı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 28,28 lira, satış fiyatı ise 28,35 liradan işlem görüyor.

Fed in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

DOLAR ENDEKSİ BUGÜN NE KADAR OLDU?

Fed'in faiz kararı öncesi Dolar endeksi (DXY), 106 bandını korumayı sürdürüyor. 

Haftaya düşüşle başlayan dolar endeksi, Asya işlem saatlerinde toparlanmaya çalışırken Avrupa saatlerinde euro talebinin artışıyla yönünü yeniden aşağı çevirdi.

Fakat 105,9 seviyesinde  yeniden talep artışı gören dolar endeksi, yönünü bir kez daha yukarı çevirirken 106 bölgesinde dalgalanmaya devam ediyor.

Fed in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru
FED FAİZ KARARI NE OLUR?

Gözler bu akşamki Fed kararına çevrilmiş durumda olsa da Fed’in rotasının hemen hemen belli olması, sürpriz bir kararın çıkma olasılığını düşürüyor. 

Buna göre doların yılın son çeyreği için görünümünün mevcut riskler baz alınarak bakıldığında Avrupa Merkez Bankası ve Japonya Merkez Bankasının atacağı adımlara göre şekillenmesi bekleniyor.

EURO BUGÜN NE KADAR OLDU? 1 KASIM ÇARŞAMBA EURO/TL KURU!

Dolar kuru güne yükselişle başlarke gözler euro kuruna çevrildi. Euro/TL kuru ise  güne yüzde 0,01 yükselişle başladı. Euro/TL kuru 29,48 liradan alınıp, 29,98 liradan satılıyor.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Geri Dön