07 / 05 / 2024

Stella Mobilya tuzla

Stella Mobilya tuzla

Yaşam alanlarında her ihtiyaca yönelik dekorasyon önerileri sunan Stella Mobilya, tüm aile üyelerini bir araya getiren kalabalık sofraları stil ve şıklık katarak bir kutlamaya dönüştürüyor.

Biko Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biko Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahdet Görünüş tarafından kuruldu.

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Soykan Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla!da Ercan Ergevan tarafından kuruldu.

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Açıkgöz tarafından kuruldu.

Kardeşler Gnç İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Gnç İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halilibrahim Karslı tarafından kuruldu.

Roses Mimarlık Mobilya Dekorasyon Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roses Mimarlık Mobilya Dekorasyon Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Gülhan Şahin tarafından kuruldu.

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ergen tarafından kuruldu...

Ardağ Mimarlık İnşaat Alüminyum Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardağ Mimarlık İnşaat Alüminyum Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Karakoç tarafından kuruldu. 

Livello Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livello Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla’da 240 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Çom tarafından kuruldu.

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

Önder Beyaz Eşya Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Önder Beyaz Eşya Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Önder Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Tor Cephe Sistemleri İnşaat Mobilya Elektrik Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tor Cephe Sistemleri İnşaat Mobilya Elektrik Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Beynur Sokak'ta kuruldu.

Küçükler Dekorasyon Taşımacılık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Dekorasyon Taşımacılık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ata Tolunay Küçük tarafından 300 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Tuzla, Gülten Sokak'ta kuruldu.

Stella Mobilya tuzla Haberi

Stella Mobilya tuzla

Yaşam alanlarında her ihtiyaca yönelik dekorasyon önerileri sunan Stella Mobilya, tüm aile üyelerini bir araya getiren kalabalık sofraları stil ve şıklık katarak bir kutlamaya dönüştürüyor.


Günlük metropol hayatı ve koşuşturmalar bazen salonunuzdaki rahat koltuklara oturup öğününüzü atıştırmalarla geçirmenize neden olsa da Ramazanın gelmesiyle birlikte neredeyse tüm aile uzun ramazan sofralarında bir araya geliyor.


Stella Mobilyanın eşsiz tecrübesiyle sizler için kendi tasarım ekipleri tarafından tasarlanan Yemek Odalarında aileniz ya da dostlarınızla uzun iftarlar ve sahurlar sizi bekliyor. Siz misafirlerinizi ağırlarken; ergonomikliğin ve görselliğin aynı özenle bir araya geldiği koleksiyonların sunduğu rahatlık hissi de üstüne düşeni...