16 / 05 / 2024

Stephan Henry Brunner

Stephan Henry Brunner

Emi Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Stephan Henry Brunner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Ünlü Fransız jeolog Le Pichon'un öğrencileri yeni büyük depremler hakkında bilgi verdi!

Ünlü Fransız deprem bilimci Xavier Le Pichon'un öğrencileri, jeofizikçi Pierre Henry ve Romain Bousquet Türkiye'de meydana gelebilecek olan yeni  depremler ve aktif fay hatları ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Henry Ford'dan zengin olmak isteyenlere 10 altın kural!

Amerikalı sanayici, iş patronu, Ford Motor Company'nin kurucusu Henry Ford zenginliğin gizli formülünü verdi. İşte ayrıntılar...

Henry Ford'dan 10 adımda zenginlik kuralları!

Dünyanın en zengin üç kişiden biri olan Henry Ford kimdir? Peki Henry Ford'a göre zenginliğin 10 kuralı nedir? İşte Henry Ford'un zorluklarla geçen hayatının başarı öyküsü...

Henry Onyekuru Florya'da ev tuttu!

Galatasaray'ın anlaşma yaptığı Henry Onyekuru için Florya'da ev tutuldu. Onyekuru sezon sonuna kadar 1 milyon euro kazanacak.

Henry Onyekuru İstanbul'dan ev bakıyor!

Henry Onyekuru yeniden Galatasaray'a transfer oldu. Nijeryalı oyuncu için Monaco ile her konuda anlaşıldı. Onyekuru, kendisi için İstanbul'dan ev aramaya başladı.

Hudson Yards New York'un en pahalı mahallesi! 

New York'un en pahalı mahallesi olarak bilinen Hudson Yards  Manhattan'da 28 hektarlık alan üzerinde inşa edildi. Miami Dolphins’in de sahibi olan milyarder Stephan Ross Hudson Yards'ın arkasındaki isim olarak biliniyor.

John W. Henry, muhteşem villasını satışa çıkardı!

Liverpool'un sahibi Amerikalı iş adamı John W. Henry görenleri hayrete düşüren villasını satışa çıkardı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Ünlü iş adamı, AVM zinciri sahibi, gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmen başladı. Kardeşler, Pırlant'a babalık davası açtı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası!

ABD'nin Chicago kentinde doğup büyüyen Henry Kevin Jackson  ve Candice Jackson kardeşler, yaklaşık 9 bin kilometre yol kat ederek geldikleri İzmir'de, babaları olduğunu iddia ettikleri işadamı Kasım Pırlant'a babalık davası açmaya hazırlanıyorlar. 

Cari denge dengesizlikleri yeni bir krizi tetikleyebilir!

HSBC Başkekonomisti Janet Henry, cari denge dengesizliklerinin yeni bir krizi tetikleyebileceği uyarısında bulunuyor.

Samsun'daki golf sahasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, konuğu Patrick Henry Hays'e yapımı tamamlanan golf sahasını gezdirdi. Gezi sırasında birlikte golf oynayan Başkan Yılmaz ile Hays, usta golfçülere adeta taş çıkarttı.

Alman Mimar Braunfels, Ankara'yı inceledi: Yıkmayın örnek alın!

Ankara Marka Festivali için Başkent’e gelen ünlü Alman Mimar Prof. Stephan Braunfels, kent mimarisini inceledi. Braunfels, Başkent’teki Cumhuriyet dönemi yapılarının korunması gerektiğini vurguladı. İşte açıklamaları...

Mimarlar, Finansbank Kristal Kule’yi anlattı!

Louvre Müzesi Cam Piramit, Hong Kong Bank of China Tower, İstanbul Finansbank Kristal Kule… Dünyanın dört bir yanında sembol yapıların mimarı olan Henry N. Cobb ve José Bruguera İstanbul’da öğrencilerle buluştu!

Stephan Henry Brunner Haberi

Stephan Henry Brunner

Emi Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Stephan Henry Brunner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da kuruldu. 


Emi Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak, gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 3. Gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 4. Her türlü gayrimenkulün alımı, satımı, kiraya verilmesi, ve müşavirlik işlerini yapmak. Yukarıda belirtilen...