12 / 05 / 2024

Stephen Wiltshire istanbulda

Stephen Wiltshire istanbulda

'DAHİ bellek' olarak tanınan İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire, Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle İstanbul'a geldi. . İngiliz sanatçı,Stephen Wiltshire Palladium'daki dev tuvali yarın tamamlayacak.

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

İstanbulda barınabilmek artık hayal değil kabus! Konutta metrekare fiyatı 27 bin TL’ye fırladı!

Yüksek enflasyonun en çok hissedildiği illerin başında gelen kentte karın doyurmak zorlaşırken, 1 yılda 3-4 kat artan kiralardan kurtulmak isteyen İstanbullu artık ev almayı hayal bile edemiyor.  Metropol kentte konutta metrekare başına fiyat 27 bin TL’ye çıktı. İstanbul’un hemen ardından konutta za

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Türkiye'de 30 bin, İstanbulda ise 15 bin parsel satıldı!

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı.

Robbie Williams Wiltshire'daki evini satıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams Wiltshire'daki evini, 1,35 milyon sterlin zararına satışa çıkardı. 

İstanbul Beşiktaş ve Sarıyer 1 Aralık 2015 su kesintisi!

İstanbul Beşiktaş' ta 1 Aralık su kesintisi, Sarıyer' de 1 Aralık su kesintisi. İSKİ de yapılan açıklmaya göre istanbulda Beşiktaş ve Sarıyerin büyük bir kısmında su kesilecek

Emlak İstasyonu İzmit ve İstanbulda franchise ofis açıyor!

Bünyesinde 15 franchise ofis bulunduran Emlak İstasyonu, ofisleşme hızını kesmiyor. Emlak İstasyonu Franchise Direktörü Dilara Kılınç, "Biz bu ay 1'i İzmit / Gölcük, diğeri İstanbul’a açarak franchise ofis sayımızı 17'ye çıkıyoruz'' dedi.

Weber Stephen'dan yeni Spirit-E 210 Classic modeli!

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Choice Hotels 15 yeni otel açacak!

TÜRKİYE’de geçtiğimiz haziran ayında ilk otellerini açtıklarını ifade eden Choice Hotels International CEO’su Stephen Joyce, “Türkiye büyüme planlarımız arasında ilk sırada yer alıyor. 15’e yakın otel açacağız." DEDİ..

Stephen Wiltshire'ın İstanbul resmi Tohum Otizm Vakfı'na bağışlandı!

Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle Türkiye'ye gelen "dahi bellek" lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire'ın beş günde resmettiği özel resim, Özcan Tahincioğlu tarafından Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanmış.

Choice Hotels,Türkiye’de iki yeni otel daha açacak!

Clarion Hotel & Suites Şişli’nin resmi açılış törenine katılmak üzere Türkiye’ye gelen Choice Hotels International CEO’su Stephen P. Joyce, Türkiye’de hızlı bir büyüme trendi yakalamak istediklerini ifade etti...

İstanbulda ev fiyatları yüzde 20 arttı!

İstanbul'da konut fiyatlarında ortalama artış. Mayıs sonu itibarıyla bir yılda yüzde 20'yı aştı.Artışın markalı konut projelerinin diğer illere göre daha fazla olmasından kaynaklandığı belirtiliyor.

Palladium AVM’yi 5 günde yaklaşık 165 bin kişi ziyaret etti!

Tahincioğlu ’ nun Palladium Tower açılışı nedeniyle Türkiye’ye davet ettiği, “dahi bellek” lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire ’ ın hafızasından çizdiği İstanbul resmi bitti...

Stephen Wiltshire istanbulda Haberi

Stephen Wiltshire istanbulda

'DAHİ bellek' olarak tanınan İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire, Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle İstanbul'a geldi. Görüntüleri hafızasına kaydedip resmetmesiyle tanınan Wiltshire, helikopterle İstanbul'u dolaşıp gördüğü silueti geçtiğimiz perşembe kağıda dökmeye başladı. İngiliz sanatçı, Palladium'daki dev tuvali yarın tamamlayacak. 


Sabah'la...