28 / 04 / 2024

Steve Bing serveti

Steve Bing serveti

Elizabeth Hurley'in oğlu Damian'ı evlilik dışı doğduğu için miras dışında bırakmak isteyen dedesi Peter Bing, açtığı davayı kaybetti. 

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Bingöl kent revizyon imar planları yapıldı!

Bingöl Belediye Başkanı, göreve geldiği 18 ay içerisinde yapılan çalışmaları basın mensuplarıyla değerlendirdi.Kentin imar çalışmaları hakkında bilgi veren Barakazi, Kent Revizyon İmar Planları yapıldığını ve uygulamaya başlanıldığını belirtti.

Bingöl'de 103 dönümlük arsaya güneş enerjisi santrali!

Bingöl Belediyesi 103 dönümlük arsa üzerine güneş enerjisi santrali kuracak. Proje ile elde edilen enerjisi sayesinde, belediyenin şantiyelerinde, tesislerinde, idari binasında ve parklarda kullanılan yüklü elektrik maliyeti hafifletecek.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi kapsamında 154 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel 144 ay vadelendiriliyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Kura satışları 23 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 17 bin 13 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Ödeme planı kapsamında 144 ay vade yapılabilen projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütecek.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1.ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1.ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor. Başvuruların 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Bingöl'de üst yapı çalışmaları ne durumda?

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, üst yapı çalışmaları kapsamındaki kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının şehrin muhtelif bölgelerinde devam ettiğini belirti.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde daire fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. Kurayla satışa sunulan projede 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman gerçekleşecek?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 5 Ekim 2015 tarihinde başlayacak olan projede 144 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

Türkiye'deki en ciddi dönüşüm Bingöl'de yapılıyor!

Cevdet Yılmaz: "Kentsel dönüşüm anlamında Türkiye'de nüfusuna oranla aslında en ciddi kentsel dönüşüm projelerinden bir tanesi Bingöl'de uygulanıyor. 1333 konutluk bir kentsel dönüşüm projemiz tamamlandı. Şimdi yeni etaplara inşallah bakacağız. "dedi.

Bingöl'de konut satışları yüzde 164 arttı!

Bingöl’de konut satışları Temmuz ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 164 oranında arttı. Temmuz ayında satışı yapılan konutların yüzde 79’unu ilk satışlar, yüzde 21’ini ikinci el konut satışları oluşturdu.

Bingöl Yusuf-i Harputi Türbesi yıkılacak mı?

Bingöl’ün Adaklı ilçesi Yel değirmeni (Zermak) köyünde bulunan Anadolu evliyalarının önemli zatlarından Yusuf Harputi’nin yıkılmak üzere olan türbesi onarılmazsa yıkılabilir.

Steve Bing serveti Haberi

Steve Bing serveti

İngiliz oyunce Elizabeth Hurley 2001'de ABD'li iş insanı Steve Bing ile aşk yaşamış, 2002'de oğlu Damian dünyaya gelmişti. Bing, çocuğun kendisinden olmadığını söyleyince Hurley ile davalık olmuşlardı. Bing'in baba olduğu DNA testiyle ortaya çıkmıştı.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bing'in emlak milyoneri babası Peter Bing, Damian'ı evlilik dışı doğduğu gerekçesiyle mirastan çıkarmak için 4 ay önce dava açmıştı. Mahkeme, Damian'ın tüm torunlarla eşit derecede hakkı olduğunu hükmetti. Steve Bing'in 590 milyon dolarlık serveti de kendisine dedesinden miras...