15 / 05 / 2024

Str Müteahhitlik Emlak iletişim

Str Müteahhitlik Emlak iletişim

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  7 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgay Serter tarafından kuruldu.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

İnka Emlak İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

İnka Emlak İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cengiz Kara ve Halil İbrahim İnanç tarafından kuruldu.

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  7 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgay Serter tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Polat Serkan Karakaya Deniz Karataş  ve Adem Yiğit  tarafından kuruldu.

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Mehmet Kılıç ve Mehmet Tekci ortaklığında kuruldu.

Cancan Emlak İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Cancan Emlak İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Svn İnşaat Müteahhitlik Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svn İnşaat Müteahhitlik Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Seven tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Edg Harita Mühendislik Emlak İnşaat Müteahhitlik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edg Harita Mühendislik Emlak İnşaat Müteahhitlik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Levent ve Davur Deniz Gürcü ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

GMS Müteahhitlik İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GMS Müteahhitlik İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Söylemez tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Başakşehir, Başakşehir 1.Kısım Akasya 07 Sitesi'nde kuruldu.

Awtar Yatırım Emlak Eğitim İnşaat Müteahhitlik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Awtar Yatırım Emlak Eğitim İnşaat Müteahhitlik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, H.Abdulazız H. Alsunaıdı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Akşemseddin Mahallesi'nde kuruldu.

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 245 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Mehmet Altınışık Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Str Müteahhitlik Emlak iletişim Haberi

Str Müteahhitlik Emlak iletişim

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  7 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgay Serter tarafından kuruldu.

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket kendi ihtiyacı için gerekli görülecek her türlü taşınmaz malları ve taşınmaz hükmündeki hakları, her çeşit taşınır malları veya taşınmaz ve taşınırlar üzerindeki her çeşit ayni şahsi her türlü hakları satın almak, trampa ve takas gibi Medeni Kanun, Borçlar Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, İcra ve İflas Kanunu gibi çeşitli mevzuat hükümlerinin hükmi şahıslara tanıdığı imkan ve yollar dairesindeki çeşitli şekillerde iktisap, devir ve temellük edebileceği gibi keza bu yollarla elden çıkarabilir, özellikle şirket işleri için gerekli görülebilecek menkul ve gayrimenkul mallar ile hak ve tesisler üzerinde...