27 / 04 / 2024

Stüdyo City 4. etap nerede

Stüdyo City 4. etap nerede

İzmir yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Unikonut ve Stüdyo 24'ün değerleme raporları!

Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 4. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Unikonut ve Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24'ün değerleme raporu yayınlandı.

Stüdyo City'de 4. etap satışları başladı!

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te bulunan Stüdyo City'nin 4. etabına, gelen yoğun talep doğrultusunda start verildi.

4. Etap Studio City Konutları satışa çıktı!

Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Seyrek'de 1+1, 2+1,3+1 ve bahçeli dubleks daire seçenekleriyle satısa sunulan 4. Etap Studio City ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı.

Stüdyo City 4. etap yoğun ilgi görüyor!

İzmir yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi.

Stüdyo City 4. etap satışları başladı!

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Gayrimenkul sektöründe dikkatleri üzerinde toplayan Yücesoy Mühendislik'in vizyoner yeni projesi büyük ilgi görüyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da stüdyo daireler 244 bin TL!

Dumankaya Ritim İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tiplerinde daireler bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul'da stüdyo daireler 244 bin TL'den başlıyor...

Sancaktepe Evre Gedizler projesinde 162 bin TL'ye stüdyo!

Sancaktepe Evre Gedizler projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 162 bin TL'den başlıyor.

Stüdyo 24'te yaşam başladı!

Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24'te yaşam, vaat edilenden 4 ay önce başladı... 489 daireden meydana gelen proje, 60 milyon liranın üzerinde yatırım değerine sahip...

Stüdyo 24'te yaşam dört ay erken başlıyor!

Stüdyo 24 projesi, 4 ay erken teslim ediliyor. 24 Gayrimenkul ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde yasamın başlaması için geri sayım başladı..

Stüdyo 24 projesinde erken teslim!

24 Gayrimenkul ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde geri sayım basladı. Teslimlerin 4 ay erkene çekildiği projede ağustos sonu itibarıyla yasam başlıyor...

Stüdyo 24 projesi, 4 ay erken teslim ediliyor!

24 Gayrimenkul A.Ş. ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde yaşamın başlaması için geri sayım yapılıyor. 4 ay erken teslim...

Evre Gedizler'de 147 bin liraya stüdyo!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Evre Gedizler projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 147 bin liradan başlıyor.

Stüdyo City 4. etap nerede Haberi

Stüdyo City 4. etap nerede

İzmir yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Gayrimenkul sektöründe dikkatleri üzerinde toplayan Yücesoy Mühendislik'in vizyoner yeni projesi büyük ilgi görüyor. 


Alışveriş merkezi de kurulacak Studio City, bölgenin doğal dokusunu korurken sosyal tesisleri, tasarım harikası modern yaşam alanlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere eşsiz bir yatırım imkanı sağlıyor. 


İzmir-Menemen hattında, Studio City ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı. 4. etap için start veren Yücesoy Mühendislik bu yaşam projesi ile bölgede bir alışveriş merkezi için de kolları sıvadı. Yücesoy Mühendislik Satış Müdürü Asil Yavuz, Seyrek'te 4. Etap Studio City modern mimari ile ayrıcalıklı yaşam imkanı sunduklarını belirtti. 


Milliyet...