29 / 04 / 2024

Stüdyo City satılık

Stüdyo City satılık

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te bulunan Stüdyo City'nin 4. etabına, gelen yoğun talep doğrultusunda start verildi.

Stüdyo City 4. etap satışları başladı!

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Gayrimenkul sektöründe dikkatleri üzerinde toplayan Yücesoy Mühendislik'in vizyoner yeni projesi büyük ilgi görüyor.

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Future Deluxe City satılık daire fiyatları!

Future Deluxe City satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Future Deluxe City satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021!

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Tempo City satılık dükkan!

Konut teslimlerinin 2019 Temmuz ayında gerçekleşeceği Tempo City projesi 217 daire ve 17 ticari birimden meydana geliyor. Tempo City satılık dükkan fiyatları 2 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Kağıthane Tempo City satılık daire fiyatları 2017!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Tempo City projesi toplam 217 daire ve 17 ticari birimden oluşuyor. İşte Kağıthane Tempo City satılık daire fiyatları 2017...

Tempo City satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzası taşıyan Tempo City Kağıthane projesi 217 konut ve 17 ticari üniteden meydana geliyor. Tempo City satılık daire fiyatları 530 bin TL’den başlayarak değişiyor.

Bakırköy City satılık ev fiyatları!

Toplam 163 daire ve 33 cadde mağazasından oluşan Bakırköy City satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev!

İstanbul Bakırköy ilçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yükselen projede ev alanları 60 metrekareden başlıyor. Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev ödemelerine göre 36 aya varan taksit sağlanıyor.

Bakırköy City satılık ev!

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev alanları 87 metrekareden başlayıp 217 metrekareye kadar yükseliyor. 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükselen projenin teslimleri 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşecek.

Koşuyolu Bakırköy City satılık ev!

Koşuyolu Bakırköy City satılık ev büyüklükleri 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Ödeme seçenekleri arasında 36 ay vade uygulanan proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık!

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev fiyatları 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. Vade farksız taksit imkanı sunan proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Bakırköy City satılık daire!

Bakırköy City satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 163 konut ve 33 dükkan bulunuyor.

Stüdyo City satılık Haberi

Stüdyo City satılık

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te bulunan Stüdyo City'nin 4. etabına, gelen yoğun talep doğrultusunda start verildi. Yücesoy Miihendislik'in projesi olan Stüdyo City'nin, bölgenin doğal dokusunu korurken sosyal tesisleri, modern yaşam alanları ile ev sahibi olmak isteyenlere cazip bir yatırım imkanı sunduğunu dile getiren Yücesoy Mühendislik Satış Müdürü Asil Yavuz, "İzmir-- Menemen hattında, yeni çevre yolunun da sağladığı ulaşım kolaylığı sayesinde çok özel bir konumu olan Studio City, ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı. Gelen müthiş talep doğrultusunda 4. etap için start verdik. Ayrıca bölgede bir alışveriş merkezi yapmak için de kollan sıvadık" eledi. 


Yeni...