29 / 04 / 2024

Stüdyo City teslim tarihi

Stüdyo City teslim tarihi

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te bulunan Stüdyo City'nin 4. etabına, gelen yoğun talep doğrultusunda start verildi.

Stüdyo City'de 4. etap satışları başladı!

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te bulunan Stüdyo City'nin 4. etabına, gelen yoğun talep doğrultusunda start verildi.

Stüdyo City 4. etap yoğun ilgi görüyor!

İzmir yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi.

Stüdyo City 4. etap satışları başladı!

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Gayrimenkul sektöründe dikkatleri üzerinde toplayan Yücesoy Mühendislik'in vizyoner yeni projesi büyük ilgi görüyor.

Stüdyo 24'te yaşam dört ay erken başlıyor!

Stüdyo 24 projesi, 4 ay erken teslim ediliyor. 24 Gayrimenkul ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde yasamın başlaması için geri sayım başladı..

Stüdyo 24 projesinde erken teslim!

24 Gayrimenkul ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde geri sayım basladı. Teslimlerin 4 ay erkene çekildiği projede ağustos sonu itibarıyla yasam başlıyor...

Stüdyo 24 projesi, 4 ay erken teslim ediliyor!

24 Gayrimenkul A.Ş. ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde yaşamın başlaması için geri sayım yapılıyor. 4 ay erken teslim...

Stüdyo 24 teslim için gün sayıyor!

24 İleri Projeler şirketi ilk konut projesi Stüdyo 24'ün ardından ikinci projesine başladı.Şirket Başkanı Ahmethan Yılmaz, '' Stüdyo 24 projesi teslim için gün sayıyoruz" dedi

Stüdyo 24 projesi teslimleri için gün sayılıyor!

Gençleri ve kendini genç hissedenleri hedefleyerek gayrimenkul sektörüne giriş yapan 24 İleri Projeler şirketi ilk konut projesi Stüdyo 24'ün ardından ikinci projesine başladı.Şirket Başkanı Ahmethan Yılmaz, '' Stüdyo 24 projesi teslim için gün sayıyoruz.

1Coastal City teslim tarihi!

1Coastal City teslim tarihi olarak 2016 yılı belirlendi. Projede yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Trendist Ataşehir Konutları'nda 295 bin TL'ye stüdyo!

K Yapı ve Solid İnşaa tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Konutları'nın 2015 yılının sonunda teslim edilmesi hedefleniyor. Projede stüdyo daireler 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Stüdyo 24 projesinde altı ay erken teslim!

24 İleri Projeler A.Ş. Başkanı Ahmethan Yılmaz, yaşamın başlamak üzere olduğu Stüdyo 24 projesi, iki hafta gibi bir sürede satışı tamamlanan Cadde 24 projesi ve yeni 24 markalı projelerin gelecek vizyonu konusunda bazı açıklamalarda bulundu...

Stüdyo 24'te teslimler yaklaştı!

İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de CATHAY İleri Projeler tarafından inşa edilen Stüdyo 24'te teslimler yaklaştı.Mayıs 2014'te teslim edilmesi planlanan projede yüzde 85 oranında satış gerçekleşti.

Çukurova Tower'da 159 bin liraya stüdyo! Ekim'de teslim!

Çukurova Tower'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Proje 36 katlı tek blok halinde inşa ediliyor...

Stüdyo City teslim tarihi Haberi

Stüdyo City teslim tarihi

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te bulunan Stüdyo City'nin 4. etabına, gelen yoğun talep doğrultusunda start verildi. Yücesoy Miihendislik'in projesi olan Stüdyo City'nin, bölgenin doğal dokusunu korurken sosyal tesisleri, modern yaşam alanları ile ev sahibi olmak isteyenlere cazip bir yatırım imkanı sunduğunu dile getiren Yücesoy Mühendislik Satış Müdürü Asil Yavuz, "İzmir-- Menemen hattında, yeni çevre yolunun da sağladığı ulaşım kolaylığı sayesinde çok özel bir konumu olan Studio City, ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı. Gelen müthiş talep doğrultusunda 4. etap için start verdik. Ayrıca bölgede bir alışveriş merkezi yapmak için de kollan sıvadık" eledi. 


Yeni...