30 / 04 / 2024

stüdyo ev nedir

stüdyo ev nedir

Hangi evlere stüdyo daire deniyor? Stüdyo daire nedir? Sorunuzun yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Markalı konut projelerinde stüdyo dairelere talep arttı!

Geniş aile yapısının ihtiyaçlarına göre gözde olan büyük ev tipi boşanmaların etkisi ile gözden düşerken küçük konut talebi artışa geçti. Özellikle marka projelerdeki stüdyo daireler oldukça ilgi görüyor.

Stüdyo daireler denetlenecek!

Stüdyo dairelerde "En küçük yaşanabilir metrekare nedir ve nasıl kullanılmalıdır?" tartışması, sosyal ve hukuksal boyutları ile denetlenecek. Türkiye'deki en küçük metrekare ile diğer ülkeler arasında önemli fark var.

Stüdyo 35 projesinin yüzde 55'i satıldı!

Katal İnşaat'ın son projesi 'Stüdyo 35' projesinin yüzde 55'i satıldı. İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan projenin kalan daireleri uygun kredi imkanlarıyla ev sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

Stüdyo 35 projesinin yüzde 55'i satıldı!

Karşıyaka’da gerçekleştirdiği prestijli projelerle adından sıkça söz ettiren Katal İnşaat’ın son projesi ‘Stüdyo 35’ projesinin yüzde 55’i satıldı. İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan projenin kalan daireleri uygun kredi imkanlarıyla ev sahipleriyle

Boşanmalar 1+1 ve stüdyo daire taleplerini artırıyor!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams, evlilik ve boşanmaların ev tercihlerine etkisini mercek altına aldı.Boşanmalar 1+1 ve stüdyo daire taleplerini artırıyor!

Stüdyo 24 projesinde 1.210 TL önpeşinatla!

Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde 1.210 TL önpeşinatla ev sahibi olmak mümkün. Projede fiyatlar, 121 bin TL'den başlayarak 472 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor.

Stüdyo 24 projesinde ön peşinat 1.210 TL!

CATHAY İleri Projeler ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde 1.210 TL ön peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Projede fiyatlar, 121 bin TL'den başlayarak 472 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor...

Stüdyo 24’te 1210 TL’den başlayan ön peşinatla ev sahibi olunabiliyor!

İtalyan ve Türk tasarımcıların ortak eseri Stüdyo 24’ün yüzde 85’i satıldı. Kişiye özel butik rezidans anlayışıyla inşa edilen Stüdyo 24’ün yüzde 85’i satıldı. Fiyatların 121 bin TL’den başladığı projede teslimlerin mayıs sonunda yapılması planlanıyor.

Ispartakule Stüdyo 24’te ön peşinat 1.210 TL!

Cathay İleri Projeler ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule’ de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde 1.210 TL ön peşinatla ev sahibi olmak mümkün...

Gebze Kirazpınar Konutları'nda stüdyo daireler 44 bin TL!

Kent Konut tarafından Gebze'de yapılan Kirazpınar Konutları'nda sona gelinirken, ev sahibi olmak isteyenler kalan daireler arasında seçim yapabiliyor. Gebze Kirazpınar Konutları'nda stüdyo daireler 44 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Evre Gedizler 'de stüdyo daire fiyatları 147 bin liradan başlıyor! Yüzde 1 KDV!

Gedizler Yapı, yılsonu kampanyasında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Ev're'de farklı bütçelere uygun 4 farklı ödene seçeneği sunuluyor. Projede stüdyo daireler 147 bin TL'den başlıyor.

Stüdyo Life Sarıyer ev fiyatları! 130 bin dolara 1+1!

Stüdyo Life Sarıyer ev fiyatları 130 bin dolardan başlayarak değişiyor. Banka kredisinin kullanıldığı Stüdyo Life Evleri Sarıyer projesinde konutlar Mart 2014 yılında teslim ediliyor...

Apron İnşaat Stüdyo Palace'tan 2+1'ler 56 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Apron İnşaat'ın "Ev al emekli ol" kampanyası devam ediyor. Toplamda 55 konuttan oluşan Apron İnşaat Stüdyo Palace projesinde konut fiyatları ise 56 bin TL'den satışa sunuluyor..

stüdyo ev nedir Haberi

stüdyo ev nedir

Stüdyo daire nedir?

Stüdyo tarzı daireler, "1+0 daire" şeklinde de ifade edilebiliyor. Buradan da anlaşılacağı üzere stüdyo daireler, tek bir odası olan daire tiplerini ifade ediyor.


Az önce de belirttiğimiz gibi stüdyo daireler, tek bir odadan meydana geliyor. Bir konutta bulunması gereken diğer yaşam alanlarının kapıları ise bu odaya çıkıyor. Yani, mutfak, banyo, salon ve yatak odası gibi bölümler tek bir oda içine yerleştiriliyor.



Stüdyo daireler kaç metrekare?

Genellikle bekarların ve öğrencilerin tercih ettikleri konut tipi olan stüdyo tarzı dairelerin büyüklükleri ise 35 metrekareden başlangıç gösteriyor.




Işıl Seren...