19 / 05 / 2024

Su depoları bakımı

Su depoları bakımı

Ankara Su ve Kanal İşletmesi (ASKİ) Genel Müdürü İrfan Kaya, Başkentliler'i uyararak, su depolarından kullanılan suların sağlıklı olması için rutin bakım ve temizlik işlemlerinin mutlaka yaptırılması gerektiğini bildirdi.

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

TESKİ'nin Araç Bakım ve Onarım tesisi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresinin (TESKİ) yeni Araç Bakım ve Onarım tesisi açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Manisa Gölmarmara'nın su depoları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, eski depoların yenilenmesi için başlattığı proje kapsamında Gölmarmara’daki su depolarını yenilemeye başladı.

Manisa'daki su depoları onarılıyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı su içmelerini sağlamak amacıyla su depolarının onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Trabzon Sokak Hayvanı Bakım Merkezi 4,2 milyona mal olacak!

Trabzon'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısı ile Büyükşehir Belediyesince 84 dönüm üzerinde yaptırılan Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi, yaklaşık 4.2 milyon liraya mal olacak.

Nazilli'de Yol Tamirat Bakım ekibi çalışmalarını sürdürüyor!

ASKİ tarafından su patlağı nedeni ile parke taşları, kaldırım bordürleri ve kaldırım taşları sökülen yolun tamiratını Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Tamirat Bakım ekibi yaptı.

Su depolarının bakımını ihmal etmeyin!

Ankara Su ve Kanal İşletmesi (ASKİ) Genel Müdürü İrfan Kaya, apartman ve işyerlerindeki su depolarının yılda en az bir kez bakımlarının yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Gümüşhane’de yeni su depolarının yapımı devam ediyor!

Gümüşhane Belediyesi tarafından İller Bankası’nın Su ve Kanalizasyon Altyapı Projeleri (SUKAP) kapsamında yapmayı planladığı 5 yeni su deposunun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi inşaatı ne durumda?

Türkiye’nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımı hızla devam ediyor. Trabzon Çağlayan’da bulunan 84 dönümlük alan üzerine inşa edilen merkezin yapımına Orman Ve Su İşleri Bakanlığı katkı sağlıyor.

Karşıyaka su kesintisi Kasım 2014!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, içme suyu şebekelerinin bakım ve onarımı nedeniyle Karşıyaka Yeni Mahalle ile Ataşehir Mahallesi’nin bir kısmına 1 Kasım Cumartesi ile 24 Kasım Pazartesi 2014 tarihleri arasında 14.00 ile 16.00 saatleri arasında su veremeyecek.

İSU'dan Yalova Altınova'ya teknik bakım desteği!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, komşu Yalova iline bağlı Altınova İlçe Belediyesinin işlettiği atıksu arıtma tesisi ile atıksu terfi merkezi ve kanalizasyon hatlarına teknik bakım desteği veriyor.

İrfan Kaya: Su depolarını yılda en az bir kez temizleyin!

Ankara Su ve Kanal İşletmesi (ASKİ) Genel Müdürü irfan Kaya, Başkentlileri uyararak, su depolarından kullanılan suların sağlıklı olması için rutin bakım ve temizlik işlemlerinin mutlaka yaptırılması gerektiğini bildirdi.

İrfan Kaya: Su depolarını temizleyin!

Ankara Su ve Kanal İşletmesi (ASKİ) Genel Müdürü İrfan Kaya, Başkentliler'i uyararak, su depolarından kullanılan suların sağlıklı olması için rutin bakım ve temizlik işlemlerinin mutlaka yaptırılması gerektiğini bildirdi.

Su depoları bakımı Haberi

Su depoları bakımı

Su depolarının temizlenmemesi durumunda oluşan tehlikelere karşı Başkentliler'i uyaran Kaya. şunları söyledi: "Su depolarının yılda en az bir kez temizlik ve bakımının yapılması gerekirken. abonelerin çoğu bu bakımı yaptırmıyor. Herhangi bir su kesintisinde, su depolarının içinde uzun süre beklemiş suyu kullanmak zorunda kalan Başkentliler. 'sularımız kirli" diye ASKİ'yi suçluyor. Oysa ASKİ şehir şebeke suyunu konutlara getirinceye kadar birçok arıtma safhasından geçirerek en sağlıklı şekliyle abonelerine sunuyor. Ama bakımı yapılmayan su depolarının içi pas tutuyor, çamur birikiyor ve yosun bağlıyor... Sonrasında bu gibi nedenlerden dolayı sadece su kirlenmiyor, aynı suda bakterilerin üremesine de zemin hazırlanmış Su depolarında temizlik ve bakım yaptırmak isteyen kıırum, kuruluş ve kişiler. ASKİ "nin web sitesinde bulunan yetkili firmaların adres ve telefonlarına ulaşabilirler. 


Genel Müdür Kaya, apartman...