21 / 05 / 2024

su kulesini eve dönüştürdüler

su kulesini eve dönüştürdüler

Leigh Osborne ve Graham Voce çifti 19. yy'dan kalma su kulesini eve dönüştürdü

İzmit'te kripto para üretilen eve baskın yapıldı!

Kocaeli İzmit'te yer alan bir eve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para üretiminde kullanılan bilgisayar bileşenleri bulundu.

Su sayacı ayar ücreti 2016!

Yeni bir eve taşınan kimselerin su aboneliği alındıktan sonra su ayar işlemlerinin de yapılması gerekiyor. Su ayar işlemi için belli oranlarda ücret ödemesi yapılıyor. Peki, su sayacı ayar ücreti 2016 ne kadar?

Eve su bağlatmak için gerekli evraklar!

Bir ev satın aldığınızı ya da kiraladığınızı düşünelim. Evin kullanılabilmesi için bazı aboneliklerin alınması gerekiyor. Peki, eve su bağlatmak için gerekli evraklar nelerdir? İşte yanıtı..

İskansız eve doğalgaz bağlanır mı?

Bir yapının malik ve kiracılar tarafından kullanılabilinmesi için öncelikle doğalgaz, su ve elektrik gibi aboneliklerin alınması gerekiyor. Peki, iskansız eve doğalgaz bağlanır mı? İşte yanıtı..

Kaçak eve su aboneliği!

Bir arsa üzerinde ev yapılabilmesi için belediyeden ruhsat alınması ve yapının ruhsatına uygun olarak inşa edilmesi gerekiyor. Belediyeden izin alınmadan yapılan yapılara kaçak yapı deniyor. Peki, kaçak eve su aboneliği!

Mesken su aboneliği için gerekli belgeler!

Bir daire satın alan veya kiralayan kimselerin, eve taşınmadan önce yapması gereken işlemler arasında elektrik, su ve doğalgaz gibi aboneliklerin alınması yer alıyor. Peki, mesken su aboneliği için gerekli belgeler nelerdir?

İskansız eve su aboneliği alınabilir mi?

Bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edilmeyen yapılara iskan belgesi verilmiyor. Peki, iskansız eve su aboneliği alınabilir mi? İskansız ev su sorunu nasıl çözülür?

Zonguldak’taki sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı!

Etkili olan sağanak nedeniyle eve ve iş yerlerini su basan Kozlu ilçesinde, hasar tespit çalışmaları sürdürülüyor. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, dün gece etkili olan sağanak dolayısıyla sıkıntılar yaşadıklarını söyledi...

Kat irtifaklı eve elektrik su aboneliği alınabilir mi?

Bir meskene elektrik ve su aboneliği bağlanabilmesi için bina inşaatının tamamlanmış ve iskan belgesinin alınmış olması gerekiyor. Peki, kat irtifaklı eve elektrik su aboneliği alınabilir mi?

Londra'nın merkezindeki su kulesini eve dönüştürdü!

Leigh Osborne ve Graham Voce çifti 19. yy'dan kalma su kulesini eve dönüştürdü

Her yer eve dönüştürülebilir, bir su kulesi ya da kilise!

Hiç akla gelmeyecek bazı mekanları eve dönüştüren örnekler gittikçe çoğalıyor. Bir kiliseyi eve olarak kullanmak herkesin cesaret edebileceği bir adım değil belki. Ya da donut şeklinde bir su kulesinde oturmak...

Kiracının sözleşmesi fesholmadan eve girilmez!

Kiracının sözleşmesi fesholunmadan kendiliğinizden eve girerseniz suç işlersiniz. Daire sizin malınız olsa bile bir başkasının yani kiracının meskenine böyle izinsiz girilemez. Birincisi, başkasının evine girmek suçtur, bunu söyledim...

Milli Emlak'tan Çeşme'de 49 yıllığına su sporları alanı!

Milli Emlak, İzmir Çeşmedeki iki taşınmaz için 49 yıllığına irtifak haklarını kullanmak üzere ihaleye gidedeceğini açıkladı. Yıldızburnundaki dolgu imar planı revizyonu kapsamında su sporları alanı olarak belirlenen alan 2 bin 880 metrekare

su kulesini eve dönüştürdüler Haberi

su kulesini eve dönüştürdüler

Londra'nın merkezinde bulunan su kulesini 8 aylık çalışmanın ardından su kulesine dönüştüren Leigh Osborne ve Graham Voce çifti 19.yy'dan kalan su kulesini muhteşem bir eve dönüştürdü. 8 aylık çalışmanın karşılığını alan çiftin 4 yatak odası, spor salonu, çatı katı terası ve muhteşem bir Londra manzarası...