18 / 05 / 2024

Suadiye Teori İnşaat

Suadiye Teori İnşaat

Suadiye Teori İnşaat Danışmanlık  Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Nazlı tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 113 bin 658 TL sermaye bedeli ile Şennur Ekşi tarafından açıldı.

Suadiye Teori İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Teori İnşaat Danışmanlık  Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Nazlı tarafından kuruldu.

Suadiye Lotus Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suadiye Lotus Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kırıcı tarafından kuruldu.

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ergüven tarafından açıldı. 

Burak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Burak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Güneri İnşaat Suadiye projesini Mayıs'ta tanıtacak!

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri, "inşaatına bu yıl başladığımız ama henüz tanıtımını yapmadığımız Suadiye Projemiz var. Projeyi Mayıs ayında tanıtmayı ve satışına başlamayı düşünüyoruz." dedi.

Orego Yapı Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Orego Yapı Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi, 2 milyon 500 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da Büyükhanlı Konutları B1 Blok'ta açıldı.

Dekon İnşaat Dekon Suadiye Ametist satılık!

Dekon İnşaat Dekon Suadiye Ametist satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. 3 blok halinde inşa edilen projede banka kredisi kullanıldığında 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

DKY İnşaat Suadiye ve Kadıköy projelerine yaza başlayacak!

DKY İnşaat Suadiye Tren İstasyonu'nun yakınında inşa edeceği iki butik rezidans projesine 2015 yılının 3. çeyreğinde başlayacak. Söz konusu projeler için ön talep toplanıyor.

Keten İnşaat 100'ün üzerinde binayı yeniledi!

Deprem Haftası’nda kentsel dönüşüm ve sağlam binalarda oturmanın önemine işaret eden Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, “25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye’de depreme dayanıksız binaları semt ve çevrenin dokusuna uygun olarak yeniliyoruz” dedi.

Yeniden Suadiye DKY İnşaat projesi!

DKY İnşaat Suadiye'de kentsel dönüşüm projesi inşa edecek. Kentsel dönüşüm projelerine öncelik veren DKY İnşaat Yeniden Sahra Evleri projesini bu yıl içerisinde hayata geçirecek..

Suadiye Teori İnşaat Haberi

Suadiye Teori İnşaat

Suadiye Teori İnşaat Danışmanlık  Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik    Nazlı tarafından kuruldu.

Suadiye Teori İnşaat Danışmanlık  Anonim Şirketi konusu:
Şirket başlıca gayrimenkul sektöründe hizmet vermekle beraber, 1- Her türlü Gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak, 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi Hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri Yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe Düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4- Türkiye sınırları içinde veya...