29 / 04 / 2024

Suat Altın kimdir

Suat Altın kimdir

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın, 2018 yılının zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "2019 yılı bizim için daha parlak bir yıl olacak" dedi.

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

İmam Altınbaş Kimdir?

İmam Altınbaş kimdir? İmam Altınbaş’ın mesleği nedir? İmam Altınbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

Kayseri Suat Altın İnşaat'ın işçileri eylem yaptı!

Kayseri’de Suat Altın İnşaat'ta çalışan taşeron firmasının 30 işçisi eylem yaptı. Uğurevler Suat Altın Holding binası önünde basın açıklaması yapan grup mağdur olduğunu dile getirdi.

İlkay Öngün kimdir?

Aslı Sekmen ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermeye devam eden İlkay Öngün kimdir? İlkay Öngün bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlkay Öngün..

Suat Altın İnşaat Maslak'ta arsa çalışmalarına devam ediyor!

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı..

Suat Altın İnşaat 5 bin konut inşa etti!

Suat Altın İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Sedat Kılınç: "Bugüne kadar 5 bin konut tamamladık. Konut projelerimizde daima; müşterilerimizin rahatlığı, ferahı ve mutluluğu düşünülmektedir" dedi.

Vodafone Arena'nın inşaatının yeni yüklenici firması Suat Altın İnşaat!

Siyah-Beyazlılar'ın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena'nın inşaatının yüklenici firmalarından Çiçekler İnşaat, şirket içi politika sebebiyle işi bırakma kararı aldı. Stadın yeni yüklenici firması Suat Altın İnşaat oldu...

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

İldem de yapımı devam eden Suat Altın Golden Center Kayseri görücüye çıktı Suat Altın İnşaat, jldem bölgesine yaptırdığı 950 konutluk Suat Altın Golden Center Kayseri'yi tanıttı.

Suat Altın: Kayseri'de 2 bin 600 konutluk projelerimiz var

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu​ Başkanı Altın, "Kayseri'de 2 bin 600 konuta yakın inşaat projemiz var, bunları sosyal alanlarıyla en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Suat Altın İnşaat Erciyesspor’la 2 yıllık sponsorluk imzaladı!

Kayseri firması Suat Altın İnşaat, yine Kayseri’nin Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi Erciyesspor’la 2 yıllık isim sponsorluğu konusunda anlaştı. Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kılınç'ın konuşması şifresiz yayınlanacak.

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

Kayseri'nin güçlü inşaat firmaları arasında yer alan ve bugüne kadar birçok nitelikli projeye imza atan Suat Altın İnşaat hedefi büyüttü. firma, 44'üncü yılının şerefine İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak.

Suat Altın kimdir Haberi

Suat Altın kimdir

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın, 2018 yılının zor bir dönemden geçtiğini belirterek “2019 yılı bizim için daha parlak bir yıl olacak” diye açıklama yaptı.Habertürk'te yer alan habere göre Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın, 2018 yılını değerlendirerek, 2019 yılından beklentilerini paylaştı. 

2018 yılının zor dönemden geçtiğini ama ona rağmen bekledikleri değerlerin üstünde bir değer oluştuğunu dile getiren Altın, “2018 yılı Suat Altın İnşaat olarak güzel bir şekilde geçti. yüzde 90 seviyesinde güzel bir şekilde geçti, verimliydi. Beklediğimiz değerlerin altında değil, üstünde bir değer oluştu. Şuanda yaptığımız projeler İldem bölgesinde bin 36 daire ve 100 tane dükkandan oluşmaktadır. Bizim projelerimizde ki ilerleyişimiz ve teslimatlarımız hızla devam etmektedir. Şuanda da İstanbul kartal bölgesindeki projemizde teslimata hazırlanmaktayız. Şu...