02 / 05 / 2024

Suat Eğilli

Suat Eğilli

Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Suat Eğilli ve Mustafa Eğilli ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir 'de kuruldu.

Aksu Ağaç İmalat İnşaat Gayrmenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Ağaç İmalat İnşaat Gayrmenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Eğilli, Salih Efendioğlu, Cengiz Turul tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan'da kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

İzmir Dr. Suat Seren Hastanesi'ndeki çatlaklar korkutuyor!

İzmir Konak'taki Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin K Bloğundaki yangın merdivenlerindeki duvarların çatlak olduğu tespit edildi...

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Su elektrik gibi abonelikler e-devlet üzerinden taşınabilecek!

Su, elektrik ve gaz gibi abonelikler e-devlet üzerinden taşınabilecek. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Mardin Yeşilli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Mardin'in Yeşilli ilçesinde riskli alan ilan edilen bazı bölgelerde kentsel dönüşüm uygulanacak. Mardin'e bağlı Yeşilli ilçesinde bulunan bazı bölgelerin riskli alan ilan edilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Rim İnşaat Taahhüt Zirai Ürünler ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rim İnşaat Taahhüt Zirai Ürünler ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rım Al Hakım, Abdulrazzak Raes, Mustafa Eğilli ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Suat Eğilli ve Mustafa Eğilli ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir 'de kuruldu.

Aksu Ağaç İmalat İnşaat Gayrmenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Ağaç İmalat İnşaat Gayrmenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Eğilli, Salih Efendioğlu, Cengiz Turul tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan'da kuruldu.

Suat Önal Osmaniye'de eğitime destek veriyor!

AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr.Suat Önal, 2015'de eğitim alanında birçok yatırım için ödenek aktarımının yapıldığını bildirdi. Önal, yaptığı açıklamada, bu yılda da her alanda olduğu gibi eğitim alanında da hizmetlerin devam ettiğini belirtti.

The Public Hotel'de eğlenceli açılış!

İstiklal Caddesi'nin en eski binalarından olan 1901 yapım Sırp Konsolısluğu, bugün The Public Hotel adıyla açılıyor. Otel DJ Suat Ateşdağlı'nın performansı ve Melike Konur'un şarkıları eşliğinde hizmete girecek.

Ayvacık eğlence adasına imar engeli!

Ayvacık eğlence adasına imar engeli. Samsun Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Suat Uğurlu barajı içerisinde yer alan kara parçasına yapılacak olan eğlence adasının imar olarak.

Suat Eğilli Haberi

Suat Eğilli

Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Suat Eğilli ve Mustafa Eğilli ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu. 


Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; 1-Ahşap Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2-Ahşaptan her türlü tesislerin otel ve turizm amaçlı tesislerin mobilya dekorasyon dizayn işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini...