03 / 05 / 2024

şubat 2018 güncel konut kredisi faizleri 

şubat 2018 güncel konut kredisi faizleri 

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. 2018'in Şubat ayında 10 yıllık faizlerde 3 bankada yükselik, 5 yıllık faizlerde ise 2 bankada yükseliş yaşandı. 

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 28 Şubat Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorine ne kadar zam geldi, LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 28 Şubat Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 27 Şubat Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu, motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 27 Şubat Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 26 Şubat Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorinin litre fiyatı kaç TL? İşte 26 Şubat Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 25 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı yoksa indirim mi geldi? Motorinin litre fiyatı ne adar oldu? İşte 25 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

25 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Haftanın piyasalara kapalı işlem günü olan 25 Şubat Cumartesi gününde altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. 25 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 24 Şubat Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı yoksa indirim mi geldi? Motorinin litre fiyatı ne adar oldu? İşte 24 Şubat Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 23 Şubat Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ne kadar oldu? Akaryakıta ne zaman indirim gelecek? İşte 23 Şubat Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 22 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu? Motorine ne kadar zam geldi? Akaryakıttaki son durum ne? İşte 22 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 21 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen zamdan sonra gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam geldi mi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 21 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 21 Şubat Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki son gelişmeler neler, motorin ne kadar oldu, benzine zam mı geldi? İşte 21 Şubat Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

20 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Ons, gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? 20 Şubat 2023 güncel 14 ayar bilezik gram ve 22 ayar bilezik gram altın fiyatları...

19 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Ons, gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 19 Şubat 2023 güncel 14 ayar bilezik gram ve 22 ayar bilezik gram altın fiyatlarında son durum...

şubat 2018 güncel konut kredisi faizleri  Haberi

şubat 2018 güncel konut kredisi faizleri 

Konut kredisi faizleri bir türlü düşmüyor. Konut almak isteyenlerin yüzünü güldürmeyen faiz oranları Şubat'ta da arttı. Şubat ayında sadece bir bankada faiz oranı düştü. 5 yıllık konut kredisi faiz oranlarında 2 bankada yükseliş, 1 bankada düşüş, 10 yıllık konut kredisi faiz oranlarında ise 3 bankada yükseliş oldu. 


Bir bankada düşüş yaşandı


Albaraka Türk'ün Ocak ayında 5 yıllık konut kredisi faiz oranı yüzde 1,14 iken, Şubat ayında bu oran yüzde 1,10'a düştü. 


5 yıllık faizde 2 bankada yükseliş


Yapı Kredi'de Ocak ayında 5 yıllık konut kredisi faiz oranı yüzde 1,10 iken, Şubat ayında bu oran yüzde 1,17'ye çıktı. Aynı şekilde Garanti Bankası'nda da Şubat ayında artış yaşanadı. Garanti Bankası'nda Ocak ayında 5 yıllık konut kredisi faiz oranı yüzde 1,18 iken,...