11 / 05 / 2024

SUGESAM

SUGESAM

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

SUGESAM Haberi

SUGESAM

Şifalı sularıyla tanınan Oylat’ın modern sağlık turizm tesisi haline gelmesi için düğmeye basıldı. Kısa adı “SUGESAM” olan projeyle, Oylat’ın şifalı suları; saunalar, buhar odaları, terapi jakuzileri, masaj odaları, dinlenme mekanları, özel odalar ve modern hamamları ile insan sağlığına hizmet için sunulacak. 


Sanayinin yanı sıra spor ve turizm faaliyetleriyle de anılan bir şehir olmak hedefi doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran İnegöl Belediyesi’ne ait “Oylat’ta Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi Kurulması (SUGESAM)” adlı proje, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından kabul edilerek, destek almaya hak kazandı. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 12 ay sürecek projenin toplam bütçesinin 493 bin TL olduğunu belirterek, “Bu rakamın 246 bin lirasını BEBKA’nın sağlayacağı hibeyle karşılayacağız. Geriye kalan kısmını ise Oylat AŞ bütçesiyle sonuçlandıracağız” dedi. 


Aktaş, projeyle,...