17 / 06 / 2024

Süha Çolakoğlu kimdir

Süha Çolakoğlu kimdir

Süha Çolakoğlu, uluslararası şirketlerde 25 yıllık çalıştıktan sonra kendi işini kuran bir girişimci. Profesyonel yaşama noktayı koyduğunda işini kurmak için fırsatlar ülkesi Amerika’ yı seçti..

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Yunus Çolakoğlu kimdir?

3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atanan Yunus Çolakoğlu kimdir? Yunus Çolakoğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun villasının sırrı çözüldü!

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun aylık 45 bin liraya kiraladığı Rumelihisarı’ndaki villanın sırrı çözüldü. Müzisyen çift, stüdyo olarak da kullanacakları villada genç yeteneklere ders verecek. İkili, minik sokak çalgıcılarını da keşfedip yıldızlar yaratacak.

S Çolakoğlu İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Çolakoğlu İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Sinan çolak tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Kent Konsept İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Kent Konsept İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Çolak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Kayhan Çavuşoğlu kimdir?

Kayhan Çavuşoğlu, Mayıs 2015'ten beri Pazarlama Müdürü olarak hizmet verdiği Dumankaya İnşaat'tan ayrıldı. Peki, Kayhan Çavuşoğlu kimdir? Kayhan Çavuşoğlu ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor?

Çolakoğlu İzolasyon Çelik Konstrüksiyon Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çolakoğlu İzolasyon Çelik Konstrüksiyon Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Tic.Ltd.Şti., Alaattin Toprak tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Pendik, Sülüntepe Mahallesi, Kumsal Sokak'ta kuruldu.

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Süha Çolakoğlu kimdir Haberi

Süha Çolakoğlu kimdir

Süha Çolakoğlu, uluslararası şirketlerde 25 yıllık çalıştıktan sonra kendi işini kuran bir girişimci. DHL Worldwide Express’te uzun yıllar Türkiye’den sorumlu ülke direktörü olarak çalışan Çolakoğlu, 2005-2007 yılları arasında Turkcell’de Kurumsal Müşteriler Bölüm Başkanı, ardından da Mobiltel İletişim’de iki yıl genel müdürlük yaptı.


Profesyonel yaşama noktayı koyduğunda işini kurmak için fırsatlar ülkesi Amerika’yı seçti. 2011’den itibaren Orlando’da yaşamaya başlayan Çolakoğlu, USCO Capital Group şirketini kurarak emlak ve finasman yatırımları danışmanlığı yapmaya başladı.


Amerikadaemlakalalim.com’un da kurucusu olan Çolakoğlu, üç yıllık sürede 100’e yakın Türk’e ABD’de gayrimenkul sattı. 


Çolakoğlu geçen hafta Türkiye’ye geldi. Yanında da Türkiye’ye ilk kez gelen bir isim vardı. Bu isim, Amerika’nın emlak danışmanlığı devlerinden Fortune International Group’un Başkan Yardımcısı Fernando Lugones’ti.


Öğrendiğimize göre, USCO Capital Group ile Fortune International üç ay önce...