07 / 07 / 2024

Suhaıb Alsheıkh

Suhaıb Alsheıkh

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Walıd E Khalbuss ve Suhaıb Alsheıkh ortaklığıyla 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Sakarya Mahallesi, Mimar Sinan Alt Sokak'ta kuruldu.

Nc Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nc Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mohammad Sohel, Muhammed Fathah Nedumkandathıl Cheri, Nadeem Musthafa ve Suhaıb Kundıl ortaklığında kuruldu.

Fırst Step Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Step Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Fares Alsheıkh tarafından kuruldu.

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi kuruldu!

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suhaıb Alsheıkh tarafından kuruldu.

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Walıd Kaddo, Moustafa Kaddo ve Duaa Alsheıkh Omar ortaklığında kuruldu.

Elması Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elması Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Suhaıb Alsheıkh tarafından kuruldu. 

Dunıa Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dunıa Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bachır Alsheıkh ve Mxd Alı Al Sahurbajı ortaklığında kuruldu.

Rand Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rand Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 180 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Alsheıkh, Khadıja Kadour ve M. Dıal Alsheıkh ortaklığında kuruldu. 

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Walıd E Khalbuss ve Suhaıb Alsheıkh ortaklığıyla 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Sakarya Mahallesi, Mimar Sinan Alt Sokak'ta kuruldu.

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suha Saral ve Saniye Uzun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Mahallesi'nde kuruldu.

Uras Suha İnşaat Turizm Sayahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uras Suha İnşaat Turizm Sayahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suha Saral ve Saniye Uzun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Mahallesi'nde kuruldu.

Rozetta Engıneerıng Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rozetta Engıneerıng Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Suhaıb Atwat tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Fatih, Şehremini Mahallesi, Şair Mehmet Emin Sokak' ta kuruldu.

Krizde en büyük darbeyi inşaat yedi

2008'in 9 ayında toplam yatırım tutarı 70.1 milyar YTL'yi bulan inşaat sektörü, ABD'den dünyaya yayılan krizden büyük darbe yedi.

Yalıtım sektörü büyümeyi hedefliyor

Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Kubilay Ulu ısı yalıtımı yapılmasının zorunlu tutulmasıyla sektörün gelecek yıl yüzde 20 oranında büyüyeceğini söyledi.

Suhaıb Alsheıkh Haberi

Suhaıb Alsheıkh

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Walıd E Khalbuss ve Suhaıb Alsheıkh ortaklığıyla 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Sakarya Mahallesi, Mimar Sinan Alt Sokak'ta kuruldu. 


Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller  üzerine irtifak,intifa,sükna,katmülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak.Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak. c-)Şirket yurt içi ve yurtdışında tüm tekstil  ürünleri,hırdavat malzemeleri,elektrik malzemeleri,gıda ürünleri,hediyelik eşya,bilgisayar malzemeleri,mobilya ve malzemelerinin  alım- satım ve...