05 / 05 / 2024

şükrü çoban

şükrü çoban

Doyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 15 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Şükrü Çoban tarafından kuruldu...

Evitra İnşaat Mobilya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evitra İnşaat Mobilya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Çoban tarafından kuruldu.

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisinin imar planı iptal edildi!

İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin 81 dönümlük arazisine AVM ve rezidans yapılmasının önünü açan imar planları iptal edildi.

Özçoban Hırdavat İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçoban Hırdavat İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özçoban tarafından kuruldu. 

Konkordato kararı aldıran Harun Çoban kayıplara karıştı!

Bursa'da hurda ticareti yanında demir, çelik, inşaat, gıda, kimya gibi birçok sektörde iş yapan firmanın sahibi Harun Çoban, konkordato kararından sonra kayıplara karıştı...

Sami Çoban, Kiler GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Kiler GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Mehmet Silahtar'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Sami Çoban'ın ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere atanmasına karar verildi...

Şükrü Özleyen, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Satış, Pazarlama ve Reklam Departmanı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Şükrü Özleyen ayrıldı...

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki tarihi dokuyu korumak amacıyla yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde yaptığı restorasyon çalışmasını tamamladı.  

Şükrü Özleyen, Kuyumcukent Pazarlama Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Şükrü Özleyen eski görevi olan Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevinden Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları içi organizasyon değişikliği nedeniyle Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Şükrü Başdeğirmen kimdir?

Şükrü Başdeğirmen, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Şükrü Başdeğirmen kimdir? Şükrü Başdeğirmen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Ankara'daki Çıkrıkçılar yokuşunun 4 sorunu TBMM'de!

Ankara'daki Çıkrıkçılar yokuşunun sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM ihalesi yine iptal edildi!

Emlak Konut İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi yine iptal edildi. Söz konusu alanda yer alan Şükrü Balcı POMEM arazisi 2017'de de ihaleye çıkmıştı...

şükrü çoban Haberi

şükrü çoban

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her nevi inşaat malzemelerinin yarı mamül ve mamül, ev, iç mekan, malzeme, eşya ve donanımının, ev, dış cephe, bahçe ve çevre düzenlenmesi ile ilgili dış mekan yarı mamül ve mamül malzeme eşya ve donanımı ile bilumum hırdavat nalburiye ve el aletlerinin elektronik ve elektrikli el ve ev cihazlarının hediyelik ve hobi ürünlerinin toptan ve perakende alışı satışı ithali ihracı ticaret ve pazarlamasını yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü Riva Yolu NO: 1/B adresinde faaliyete geçirildi. 15 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Şükrü Çoban tarafından...