03 / 05 / 2024

Şükrü Kocatepe vali

Şükrü Kocatepe vali

Şükrü Kocatepe, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Denizli Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe kimdir? İşte Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe..

Happy Center Şükrübey Şubesi yenilendi!

Happy Center, Avrupa Yakası şubelerinden ŞÜKRÜBEY Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , ŞÜKRÜBEY Şubesini yeniledi.

Büyükada Aşıklar Butik Hotel By Şükrü hizmete açıldı!

Büyükada’daki Aşıklar Tepesi’nde açılan Aşıklar Butik Hotel By Şükrü, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bir davetle hizmete girdi.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir için tarihi bir yere sahip olan Bakkal Şükrü Evi'nde, restorasyon çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu serbest bırakıldı!

FETÖ'nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyon kapsamında dün sabah gözaltına alınan iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu dün akşam serbest bırakıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Serdar İnan gözaltına alındı!

Darbe girişimi ile ilgili soruşturmada gözaltılar sürerken FETÖ’nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul’da dün düzenlenen operasyonda TİM Başkanvekili Kayserili ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan da gözaltına alındı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu gözaltına alındı!

FETÖ darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün mali yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden biri Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili ünlü iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu.

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Can tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Pal City Vali Konakları Antalya ev fiyatları!

Pal City Vali Konakları Antalya ev fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City Vali Konakları Antalya projesinde teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Gaziantep Vali Konağı ve lojman alanı 65 milyona kiralandı!

Gaziantep İl Özel İdaresi kapatılmasından önce Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne 29 milyon liraya satılan Vali Konağı ve lojman alanı yap-işlet-devret modeli ile 21 yıllığına kiraya verilmişti.

Ordu Vali Konağı'nın restorasyon ihalesi Temmuz'da yapılacak!

Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi Sıtkıcan Caddesi’nin girişinde 19. yüzyılın Osmanlı mimarisiyle inşa edilen ve 3 yıldır ödenek bekleyen tarihi Vali Konağı’nın restorasyonu için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Antalya Vali Konakları 2.etap ödeme koşulları!

Antalya Vali Konakları 2.etap projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları'nda teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Teknik Yapı'nın acı günü! Şükrü Ülkealan vefat etti!

Teknik Yapı Holding İcra Kurulu Üyesi Ş. Tolga Ülkealan'ın babası Şükrü Ülkealan vefat etti. Teknik Yapı Holding taziye ilanı yayınlattı.

Antalya Vali Konakları ev fiyatları!

Antalya Vali Konakları ev fiyatları 2+1'lerde 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları projesinde teslimler 3 yıl sonra yapılıyor...

Şükrü Kocatepe vali Haberi

Şükrü Kocatepe vali

Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe kimdir?

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Denizli Valisi olarak atandı. Peki, Şükrü Kocatepe kimdir?


Şükrü Kocatepe kimdir?

1952 yılında Uşak'ta doğan Kocatepe, 1969 yılında Uşak Lisesini bitirdi. 1973 yılında  Ankara  Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 


İçişleri Bakanlığı adına burslu okuduğu için 16 Ağustos 1973 tarihinde aynı bakanlık emrinde göreve başladı. 


58. dönem Kaymakamlık kursunu takiben sırasıyla, Çiçekdağı, Felahiye, Göle, Datça ve Beyşehir Kaymakamlıkları ile Ordu, Aydın illeri Vali Yardımcılıkları ve Ceyhan Kaymakamlığında bulundu. 1995 yılında atandığı Bitlis Valiliği görevini iki yıl yürüttü. 


Daha sonra Merkez, Şanlıurfa, Giresun ve Kütahya Valiliklerinde bulundu. 13 Aralık 2010 tarihli ve 19295 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Valiler kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliğine atandı.


İçişleri Bakanlığınca açılan 5 aylık İngilizce kursu...