07 / 07 / 2024

Şükrü Kulak tekstilkent projeleri

Şükrü Kulak tekstilkent projeleri

Türkiye’nin en önemli iş merkezlerinden biri olan Tekstilkent dev projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Birçok yeni projenin sırada olduğu Tekstilkent’de hızlı bir değişim olması bekleniyor.

Manisa Çıkrıkçı Köprüsü yenileniyor!

Turgutlu ilçesi Çıkrıkçı Mahallesinde 1976 yılından beri hizmet veren Çıkrıkçı Köprüsü Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

Manisa Bakkal Şükrü Evi eski ihtişamına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde gerçekleştirdiği restorasyon çalışmasıyla birlikte tarihi yapının tüm güzellikleri ortaya çıkmaya başladı.

Şahinbey Tekstilkent'e 3 katlı otopark geliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, triko ve penyecilerin taşınacağı Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerine 3 katlı 271 araçlık otopark yaptırıyor.

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Tekstilkent Koza Plaza'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Esenler Atışalanı Oruçreis Mahallesi'nde yer alan Tekstilkent Koza Plaza'daki 2 ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofislerin toplam bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Happy Center Şükrübey Şubesi yenilendi!

Happy Center, Avrupa Yakası şubelerinden ŞÜKRÜBEY Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , ŞÜKRÜBEY Şubesini yeniledi.

Büyükada Aşıklar Butik Hotel By Şükrü hizmete açıldı!

Büyükada’daki Aşıklar Tepesi’nde açılan Aşıklar Butik Hotel By Şükrü, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bir davetle hizmete girdi.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir için tarihi bir yere sahip olan Bakkal Şükrü Evi'nde, restorasyon çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu serbest bırakıldı!

FETÖ'nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyon kapsamında dün sabah gözaltına alınan iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu dün akşam serbest bırakıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Serdar İnan gözaltına alındı!

Darbe girişimi ile ilgili soruşturmada gözaltılar sürerken FETÖ’nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul’da dün düzenlenen operasyonda TİM Başkanvekili Kayserili ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan da gözaltına alındı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu gözaltına alındı!

FETÖ darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün mali yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden biri Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili ünlü iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu.

Şükrü Kulak tekstilkent projeleri Haberi

Şükrü Kulak tekstilkent projeleri

Türkiye’nin en önemli iş merkezlerinden biri olan Tekstilkent dev projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Birçok yeni projenin sırada olduğu Tekstilkent’de hızlı bir değişim olması bekleniyor.


Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kulak, Tekstilkent’in sorunlarını aşmak için çok çalıştıklarını belirterek, yeni projelerin devreye girmesiyle Tekstilkent’in çehresinin değişeceğini söyledi.


Tekstilkent’in kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür eden Kulak, “Tekstilkent kurulduğu yılların koşullarına uygun bir dış yapıya sahip olabilir. Ancak bulunduğumuz zaman diliminde artık bu yapıyı yenilememiz gerekiyor. Tekstilkent artık AVM görümünde olmalıdır. Bu amaçla Esenler Belediyesi’nin onayıyla dış cephenin ve içyapının yeniden dizayn edilmesi konusunda kararlıyız” dedi.


Dış cephe için değişik projeleri olduğunu söyleyen Kulak, blok içlerinin yürüyen merpenlerle desteklenerek daha aktif hale getirileceğini belirtti. “Çatılarımızdaki 125 dönümlük alanı teras haline getirip güneş enerjisinden faydalanmak için panellerle kaplayacağız.”...