15 / 05 / 2024

Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi erzurum

Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi erzurum

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, yapımı devam eden Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firmadan erken teslim sözü aldı.

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Sokullu Mehmed Paşa Çeşmesi'nin bir bölümü yıkıldı! 

Mimar Sinan'ın 451 yıllık eseri olan Beyoğlu'ndaki Sokullu Mehmed Paşa Çeşmesi'nin bir bölümü restorasyon ihalesini alan firma tarafından yıkıldı. 

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Bakıkröy Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisine 2 firma talip!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisine 2 firma talip oldu...

Florya Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin imar planı askıda!

Florya'da yer alan Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin arsası, imar planında Resmi Kurum Alanı olarak değiştirildi...

Kars Kağızman'a 20 milyon liralık eğitim kompleksi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ın Kağızman ilçesine 20 milyon liralık eğitim kompleksi kurulacağını müjdeledi.

Isparta'ya dev eğitim kompleksi inşa edilecek!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yaptığı açıklamada Isparta'ya içinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul binalarının olduğu eğitim kompleksi yapmayı planladıklarını söyledi.

Eskişehir Mithat Paşa İlköğretim Okulu yerine modern eğitim kurumu geliyor!

Eskişehir Mithat Paşa İlköğretim Okulu binası yerine 20 derslikli modern bir eğitim kurumu yapılacak. Eskişehir il Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, "Arsayla ilgili sorunumuzu hallettik, ihale süreci bitti" dedi.

Mersin'deki Esra Şemsi Eğitim Kompleksi açılıyor!

Berdan Cıvata 2013 yılında geçirdiği rahatsızlık sonucu 43 yaşında ölen şirketin başkanvekilinin adını yaşatmak eğitim kompleksinin yapımına başlamıştı.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor!

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ediyor. İşte projenin ayrıntıları...

Kırıkkale'deki Doğa Eğitim Merkezi inşaatında son durum!

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ettiği bildirildi.

Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi erzurum Haberi

Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi erzurum

İnşaatına 2015 yılında başlanan ve 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanan Şükrüpaşa Eğitim Kompleksinde 3 Lise, 2 Öğrenci Yurdu 2 eğitim atölyesi ve spor salonu yer alacak. Projenin hayata geçmesi ile birlikte Erzurum ilk Eğitim Kampüsüne kavuşmuş olacak.

Tamamlandığında eğitim alanında ilimizin eğitim şehri vizyonuna önemli bir katkı sağlayacak olan ve 50 bin 200 metrekare alan üzerine kurulan Şükrüpaşa Eğitim Kompleksinde 24 Derslikli Anadolu Lisesi, 16 Derslikli Fen Lisesi, 24 Derslikli Meslek Lisesi ile 200 ve 300 öğrenci kapasiteli 2 öğrenci yurdu, Elektrik ve Motor Atölyesi ile Spor salonu yer alacak.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, tamamlandığında bölgede eğitim alanında öncü olacak olan Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi İnşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. İnşasını üstlenen yüklenici firma yetkililerinden kompleksin planlanan tarihten önce 2016-2017...