28 / 04 / 2024

Süleyman Demirelin Anıt Mezarı için imar değişikliği yapıldı

Süleyman Demirelin Anıt Mezarı için imar değişikliği yapıldı

Isparta İl Meclisi 9. Cumhurbaşkanımız Merhum Süleyman Demirel'in İslamköy Çalcatepe'teki mezarının anıt mezara dönüştürülmesi için imar tadilatı yapılması kararı aldı. Güvenlik için de ekip oluşturuldu.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Türkiye Deprem Tehlike Haritası güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada 'Türkiye Deprem Tehlike Haritası'nın güncellenmesi gerektiğini dile getirdi.

Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Meydana gelen büyük depremler sonrasında ülke genelinde resmen göç başladı. Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Prof. Dr Süleyman Pampal'dan tüyler ürperten uyarı: İstanbul depremi için beş altı yıl zaman kaldı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr Süleyman Pampal, İstanbul depreminin kapıda olduğunu dile getirerek, İstanbul depreminin yüzde 60-70 ihtimale yükseldiğini söyledi. Pampal, "Şurada beş altı yıl zaman kaldı." dedi.

Süleyman Soylu'dan dikkat çeken İstanbul depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin afetlere hazır hale gelmesi ve toplumun afet bilincinin her an yükseltilmesi için 2022'yi afet tatbikat yılı ilan ettiklerine dikkat çekerek bu senenin tatbikatlarla geçeceğinin altını çizdi.

Süleyman Pampal: Türkiye'nin her yeri için alarm zilleri çalıyor!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Elazığ'da yaşanan depremlere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Pampal, depremle ilgili olarak "Bu Türkiye'de yerleşim yerlerinin içinden geçen çok önemli ve çok büyük depremler olmuş bir fay" dedi. 

Süleyman Soylu: 7,5'lik depremdeki son senaryo düzeltmemizi ortaya koyacağız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "2021 yılını Türkiye'de Afet Eğitim Yılı ilan edeceğiz. İki ağırlığımız olacak. Yeni doğan çocuktan en yaşlımıza kadar büyük bir seferberlikle 2021 yılında herkese dokunacağız." diye konuşt.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

Gölbaşı 15 Temmuz Şehitlik Anıtı tamamlanıyor!

Gölbaşı Belediyesi’nin şehitler anısına yaptırdığı “Şehitlik Anıtı” darbe girişiminin yıl dönümü 15 Temmuz akşamında açılacak.

15 Temmuz Zafer Anıt'ı havadan görüntülendi!

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbecilere karşı direnişin sembolü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yapılan “ 15 Temmuz Şehitleri Zafer Anıtı”nın yapımı hızla devam ediyor.

Süleyman Demirelin Anıt Mezarı için imar değişikliği yapıldı Haberi

Süleyman Demirelin Anıt Mezarı için imar değişikliği yapıldı

İl Genel Meclisi'nde geçtiğimiz hafta 17 Haziran 2015 tarihinde vefat 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel'in mezarının korunma işleminin Jandarma'dan alınarak özel güvenlik görevlisine verilmesi ve bunun için 9 kişilik bir ekip kurulması kararı alınmıştı. Önceki gün de Atabey İlçesi Çalcatepe'de bulunan Merhum Demirel'in mezarının anıt mezara çevrilmesi için ilk adım atılmış oldu. Çalcatepe'de anıt mezar yapılması için imar değişikliği kararı AK Parti, MHP ve CHP'li meclis üyelerinin ortak oyu ile alındı. 


Konu hakkında bilgi veren Meclis Başkanı Ali Bolat, "9. Cumhurbaşkanımız Merhum Süleyman Demirel'in mezarını Jandarma 24 saat süreyle korumakta. Merhum Cumhurbaşkanımızın naaşının güvenliğini sağlamak adına 3 tane silahlı güvenlik görevlisinin beklemesi suretiyle toplam 9 kişilik güvenlik ekibi kuruldu. Bunun tahsisi yapıldı. Daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın mezarının anıt mezara dönüştürülmesi...