02 / 05 / 2024

Süleyman Deva Niğdelioğlu kimdir

Süleyman Deva Niğdelioğlu kimdir

Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Süleyman Deva Niğdelioğlu, yapı denetim firmalarından meslek odalarına kadar eleştirilerini ve önerilerini sıralayan Niğdelioğlu, "Yapı sektörü bütünüyle; 'kalite anlayışına' oturtulmalıdır" dedi.

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Süleyman Can tarafından kuruldu.

Süleyman Soylu'dan incelenen İBB dosyalarına ilişkin açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul’daki 24-25 dosya ne oldu?" sorusuna yanıt verdi. Soylu, İstanbul'da 34 dosya bulunduğunu belirterek, araştırma raporu düzenlendiğini dile getirdi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Süleyman Orakçıoğlu'ndan AVM'lere kira eleştirisi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, koronavirüs salgını sonrasında AVM2lere

Afrin gazisi Süleyman Dindar için ''ev ayarlayın'' talimatı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Süleyman Dindar için tedavisinin devam ettiği hastaneye gidip, ev ayarlanması talimatı verdi.

Süleyman Kolcuoğlu'ndan Çatalca Ferhatpaşa imar planı açıklaması!

Çatalca Belediyesi üyesi Süleyman Kolcuoğlu, Başkanlık Makamı'ndan meclis gündemine gelen, sonrasında imar komisyonuna havale edilen ve şahsa ait parsellerde imar değişikliğini öngören teklife İBB Meclisi'nde olduğu gibi hayır diyeceğini açıkladı.

Süleyman Şah Türbesi eski yerine taşınacak!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Süleyman Şah Türbesi'nin taşınması sırasında YPG ile işbirliği yapıldığı iddialarının doğru olmadığını belirterek türbenin, yeniden eski yerine taşınacağını açıkladı.

Süleyman Orakçıoğlu, Giresun’a ikinci fabrikayı açtı!

Damat Tween ve D’s Damat markalarının sahibi Süleyman Orakçıoğlu Giresun’a ikinci fabrikayı açtı. Ordu-Giresun Havalimanı’nın yatırımda büyük etkisi olduğunu belirten Orakçıoğlu “25 milyon TL harcadık, 800 kişi çalışıyor” dedi.

Yapı sektörü kalite anlayışıyla ele alınmalı!

Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Süleyman Deva Niğdelioğlu, yapı denetim firmalarından meslek odalarına kadar eleştirilerini ve önerilerini sıralayan Niğdelioğlu, "Yapı sektörü bütünüyle; 'kalite anlayışına' oturtulmalıdır" dedi.

Suriyede'ki Süleyman Şah Türbesi taşındı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha önce iki kez nakledilen Suriye’deki Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun yeni mekânına nakledildiğini, bunun da geçici bir nakil olduğunu ifade etti.

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Süleyman Deva Niğdelioğlu kimdir Haberi

Süleyman Deva Niğdelioğlu kimdir

Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Süleyman Deva Niğdelioğlu, Türkiye'nin deprem gerçeğine atıfta bulunarak, önerilerini sıraladı. Yapı denetim firmalarından meslek odalarına kadar eleştirilerini ve önerilerini sıralayan Niğdelioğlu, "Yapı sektörü bütünüyle; 'kalite anlayışına' oturtulmalıdır" dedi. 


Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Mimar olan Süleyman Deva Niğdelioğlu, 17 Ağustos 1999 Depremi'nin yıl dönümü nedeniyle 9 maddelik bir basın bildirisi yayınladı. 

Niğdelioğlu, "Deprem gerçeğimiz; mimarlık sanatımız, yapı sektörümüz, etkin yapı denetimi ile bütüncül olarak ve tam bir ciddiyet ile yeniden ele alınmalıdır" dedi. 


EGO VE RANT ELEŞTİRİSİ 


Kentsel dönüşüm benzeri uygulamaları, 'tüketim, israf ve rant ekonomisi' olarak nitelendiren Niğdelioğlu, "Adil sosyal gelir paylaşımını esas alan 'teknolojik üretim ekonomisine' geçilmesi şarttır. Şehir imar planlarımız; 'ego ve rant oyuncağı' olmaktan kurtarılmalı, 'uzman şehir...