30 / 04 / 2024

Süleyman Kolcuoğlu kimdir

Süleyman Kolcuoğlu kimdir

Çatalca Belediyesi üyesi Süleyman Kolcuoğlu, Başkanlık Makamı'ndan meclis gündemine gelen, sonrasında imar komisyonuna havale edilen ve şahsa ait parsellerde imar değişikliğini öngören teklife İBB Meclisi'nde olduğu gibi hayır diyeceğini açıkladı.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Süleyman Can tarafından kuruldu.

Süleyman Soylu'dan incelenen İBB dosyalarına ilişkin açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul’daki 24-25 dosya ne oldu?" sorusuna yanıt verdi. Soylu, İstanbul'da 34 dosya bulunduğunu belirterek, araştırma raporu düzenlendiğini dile getirdi.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Süleyman Kolcuoğlu kimdir Haberi

Süleyman Kolcuoğlu kimdir

Çatalca Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk oturumunda gündeme gelen ve tartışmalara neden olan Ferhatpaşa Mahallesi 248 Ada 17 ve 29 nolu parseller de yapılması teklif edilen plan değişikliğini CHP Meclis Üyesi Süleyman Kolcuoğlu gazetemize yorumladı. İBB Meclisi'nde 'hayır' dedikleri bir plan değişikliğine Çatalca'da da 'hayır' diyeceklerini belirten Kolcuoğlu, "Hiçbir kamu yararı ve toplum olarak ilçenin ya da mahallenin genelinin rantına yönelik bir planlama olmayan bu karara İstanbul Büyükşehir Meclisi'nde nasıl hayır dediysem, kendi ilçemde de kararım aynıdır" açıklamasını yaptı.


Töhmet altında kalıyoruz

Konuyla ilgili gazetemizde çıkan haber ve köşe yazılarına da eleştiriler getiren Süleyman Kolcuoğlu, "Çatalca Belediye Meclisi'ne bir konu geliyor. Niçin geliyor? Tartışılması ve bir karara bağlanması için geliyor. Gazetem İstanbul'da çıkan haber ve köşe yazılarında şahsa ait parsellerin Büyükşehir...