02 / 05 / 2024

süleyman seba ne zaman vefat etti

süleyman seba ne zaman vefat etti

PWC Türkiye, Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba için gazeteye ilan verdi. 88 yaşında vefat eden Süleyman Seba'nın cenazesi bugün saat 12:00'de Vodafone Arena Stadı'nda yapılacak törenle uğurlanacak.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

Süleyman Soylu'dan incelenen İBB dosyalarına ilişkin açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul’daki 24-25 dosya ne oldu?" sorusuna yanıt verdi. Soylu, İstanbul'da 34 dosya bulunduğunu belirterek, araştırma raporu düzenlendiğini dile getirdi.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Süleyman Girgin'den Muğla Cennet Koyu'na yapılması planlanan projeye tepki!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

BJK Süleyman Seba Tesisleri’nde yeni kiracı arayışında!

Şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş Jimnastik Kulubü (BJK), İstanbul Fulya’da yer alan Süleyman Seba Tesisleri’ndeki ticari alan için yeni kiracılar arıyor.

Süleyman Şah Üniversitesi'nde son durum ne?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Süleyman Şah Üniversitesi'nde yaşanan süreci anlattı. Şadi Yazıcı sürecin inşaat sürecindeyken başladığını belirterek üniversitenin son durumunu anlattı.

Sur'daki Hazreti Süleyman Camii ibadete açıldı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu uzun süre ibadete kapalı olan ve yeniden ibadete açılan, 27 şehit sahabenin metfun olduğu Hazreti Süleyman Camisi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ne Sağlık MYO geliyor!

Isparta’nın Yalvaç ilçesi’nde yaşayan Gevher Türkan Berkand Atayalvaç’ın, yaptıracağı Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu (MYO) protokolü imzalandı

Süleyman Topçu kimdir?

Antalya Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu kimdir? Süleyman Topçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Topçu, ne zamandan beri Demre Belediye Başkanı olarak çalışmalarına devam ediyor? İşte Süleyman Topçu..

Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsüne AVM yapılmayacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsü içinde 2 AVM inşasına izin veren imar planı değişti. SDÜ imar planı değişikliği plan notlarında, AVM türü ticari alanların kaldırıldığı sadece öğrencilere yönelik kullanımların bırakıldığı görülüyor.

süleyman seba ne zaman vefat etti Haberi

süleyman seba ne zaman vefat etti


Bir süredir yaşadığı rahatsızlık sebebiyle 13 Ağustos 2014 tarihinde vefat eden BJK Onursal Başkanı Süleyman Seba 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. 15 Ağustos 2014 Cuma (bugün) günü saat 12:00'de Vodafone Arena'da yapılacak töreni müteakip Dolmabahçe Camii'nde öğle namazından sonra Süleyman Seba'nın cenazesi Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


PWC Türkiye'nin ilanı;