03 / 05 / 2024

Süleyman Sözen kim

Süleyman Sözen kim

Doğuş Holding'in ve Garanti'nin çeşitli iştiraklerinin Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanı olarak görev yapan Süleyman Sözen kimdir? Süleyman Sözen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

E – faturaya geçin hayatınız kolaylaşsın! Kim e – fatura kullanmak zorunda? İşte e – faturanın faydaları

2010 yılında hayatımıza giren e – fatura, milyonlarca kullanıcıya kolaylık sağlarken, e – fatura kullanmak zorunda olan bazı kişi, kurum ve kuruluşlar var. Peki kimler e – fatura kullanmak zorunda? E – faturanın yararları neler? İşte detaylar…

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Enes Ekinci, Gürsel Demir ve Mustafa Sözen ortaklığında kuruldu.

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

İBB'den her yönüyle Kanal İstanbul kitabı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür A.Ş. tarafından çıkarılan Kanal İstanbul kitabı için 17 farklı disiplinden 29 bilim insanı çalışma yürüttü. Kitabın editörlüğünü Prof. Dr. Derin Orhon, Prof. Dr. Seval Sözen ve Prof. Dr. Naci Görür üstlendi. 

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti. Sözen'in ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Berika İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berika İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Süzen tarafından kuruldu.

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sözen tarafından kuruldu. 

Sivas’ta Ozanlar Müzesi açıldı!

Aşık Veysel’den Pir Sultan Abdal’a, Neşet Ertaş’tan Muzaffer Sarısözen’e birçok ozanın heykelini ve kullandıkları sazları barındıran Ozanlar Müzesi ziyarete açıldı...

Manavgat'a 12 kilometrelik bisiklet yolu!

Manavgat'a yapılması planlanan 12 kilometrelik bisiklet yolunun 7 kilometrelik bölümü tamamlandı. Manavgat Belediye Başkanı Sözen, bu çalışmanın kente değer katacağını söyledi.

Süleyman Sözen kim Haberi

Süleyman Sözen kim

Süleyman Sözen kimdir?

Süleyman Sözen, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yer alıyor.


Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Süleyman Sözen, Maliye Bakanlığı'nda ve Hazine'de Baş Hesap Uzmanı olarak görev yaptı. 


1981 yılından itibaren özel sektörde, özellikle finans kuruluşlarında çeşitli görevler üstlendi. 1997 yılından bu yana Doğuş Holding'in ve Garanti'nin çeşitli iştiraklerinin Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanı olarak görev yapıyor. 


Sözen'in Yeminli Mali Müşavir unvanı...