16 / 06 / 2024

Süleyman Yeniçeri

Süleyman Yeniçeri

Kuzey İnşaat A.Ş. sahibi müteahhit Süleyman Yeniçeri şirketiylebirlikte birçok önemli hizmete imza attı. Yardımseverliği ön plana çıkan Yeniçeri, çalışmalarını Taka Gazetesine anlattı.

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi.

Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu. Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de Süleyman Çetinsaya tarafından kuruldu. İşte detaylar...

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Süleyman Soylu: İstanbul depremi beka sorunu yaratır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. “Türkiye'nin ulusal bağımsızlığını 2 şey tehdit eder: Biri büyük bir savaş, diğeri 7.5 büyüklüğünde depremdir” diyen Soylu, İstanbul depreminin beka sorunu yaratacağını belirtti...

Süleyman Soylu: 7,5'lik depremdeki son senaryo düzeltmemizi ortaya koyacağız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "2021 yılını Türkiye'de Afet Eğitim Yılı ilan edeceğiz. İki ağırlığımız olacak. Yeni doğan çocuktan en yaşlımıza kadar büyük bir seferberlikle 2021 yılında herkese dokunacağız." diye konuşt.

Süleyman Soylu duyurdu, yeni sistem geliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, plaka tanıma sistemleri üzerinden ortalama hız tespiti yapılacağını ve cezaların buna göre yazılacağını belirterek, "İlk uygulama Ankara'nın etrafındaki devlet kara yollarında başlatılacak" dedi.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Yeniçeri Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniçeri Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Yeniçeri tarafından kuruldu!

Süleyman Soylu: Yeni konutların yerleri planlandı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ,Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti...

Hasankeyf'teki Süleyman Han Cami yeniden inşa edildi! 

Sular altında kalacak olan Hasankeyf'teki Süleyman Han Cami taşındığı yeni yerinde yeniden inşa edildi. 

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

Süleyman Varlıbaş, yeni şirket kurdu!

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

Süleyman Yeniçeri Haberi

Süleyman Yeniçeri

Askerden geldikten sonra bir firmada proje müdürü olarak çalıştım. İki yıl orada çalıştıktan sonra bir dönem yedi sekiz yıl kadar memuriyet hayatım oldu. Memuriyet hayatı bizi o dönem çok sarmadı. İstifa ettim 2010 yılında Kuzey Yol inşaatı kurdum. Limitet şirket olarak kurduk. Şimdi A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.  2010 yılı kuruluşu bizim firmanın 2011 yılında ilk devletten işimizi aldık. O dönemde ufak işler alıyorduk. 1 milyonluk 2 milyonluk işler alıyorduk. Sonra süreç ilerledi. Diğer grup firmalarımız oluştu. Şuan da Türkiye çapında 15 şantiyemiz var. İşlerimizin hepsi devlet işleri o yüzden devlet su işleri Kara yolları, İl Özel İdare, İller Bankası gibi Belediyeler gibi kurulların hepsine çalışıyoruz. Daha çok alt yapı işleri yapıyoruz. Şuan da Karadeniz Bölgesinde Trabzon’da Artvin’de bir...