02 / 05 / 2024

Suli Travel Dış Ticaret şirketi iletişim

Suli Travel Dış Ticaret şirketi iletişim

Suli Travel Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adılıjıang Reheman ve Abudunaıbı Sulı ortaklığında kuruldu. 

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi kuruldu!

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hajıalıkhanı ve Masoumeh Masoumı ortaklığında kuruldu.

Parsa Travel Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Travel Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Alızadesahzabı ve Meısam Jarahı ortaklığında kuruldu.

Pk Travel Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pk Travel Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile L.Parshotam Pardasanı ve Shaheen Aman Khan ortaklığında kuruldu.

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Zahraa Youssef tarafından kuruldu.

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de Ahmet Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Icc Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icc Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Soner Karadağ tarafından kuruldu.

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Osama M Suleıma Eljerbı ve Zeınab Mohamed Shıbanı ortaklığında kuruldu.

Satiar Travel Turizm Gıda İnşaat Emlak Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satiar Travel Turizm Gıda İnşaat Emlak Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Amırzadeh tarafından kuruldu.

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalal Ahmed Aboushamar tarafından kuruldu. 

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Khayal Taghıyev tarafından kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Suli Travel Dış Ticaret şirketi iletişim Haberi

Suli Travel Dış Ticaret şirketi iletişim

Suli Travel Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adılıjıang Reheman ve Abudunaıbı Sulı ortaklığında kuruldu. 

Suli Travel Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6- Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7-Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile...