09 / 05 / 2024

sultan koru ödeme planı

sultan koru ödeme planı

Başlangıç fiyatı 880 bin dolardan başladığı Sultan Koru Evleri projesi İstanblue İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor...

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 15 indirim ve esnek ödeme seçenekleri!

İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de hayata geçirilen Koşuyolu Koru Evleri'nde satış süreci devam ediyor. Söz konusu projede alıcılara yüzde 15 indirimin yanı sıra esnek ödeme seçenekleri de sunuluyor. İşte Koşu Yolu Koru Evleri ile ilgili detaylar...

Nefes Koru Göktürk satışta! Kişiye özel indirim ve ödeme planı fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesinde konut satışları başladı. Kişiye özel indirim ve ödeme planlarının sunulduğu projede fiyatlar 13 milyon liradan başlıyor. İşte Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 1,5 milyar TL, karayollarına 7 milyar TL ödeme!

Karayolları, 2019'un ikinci yarısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndan öngörülen sayıda araç geçmediği için işletmeci IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu ICA’ya, garanti kapsamında 1.6 milyar lirayı aşkın ödeme yaptı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için yaklaşık 1.5 milyar lira ödeme!

Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Çevre Otoyolu’na, yılın ilk yarısı için araç geçiş garantisi kapsamında devletin yapacağı ödeme tutarı büyük ölçüde belli oldu. Temmuz ayının son haftasında işletmeci şirkete, 1 ile 1.5 milyar TL arasında bir ödeme söz konusu.

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi!

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. 

Kuzeyşehir Koru ödeme planı!

Kuzeyşehir Koru ödeme planı Türkiye'nin en iddialı ödeme planı olarak tanıtılıyor. Projedeki kampanyanın reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi kullanıldı. 

Adres Koru ödeme koşulları!

Adres Koru ödeme koşulları kapsamında peşin ödemede tam yüzde 30 indirim yapılıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Eston Şehir Koru ödeme planı!

Polatyol Yapı imzası taşıyan Eston Şehir Koru projesi 1.090 daire ve 31 dükkandan oluşuyor. Peki projede ödemeler nasıl gerçekleşiyor? İşte Eston Şehir Koru ödeme planı...

Mia Koru Torbalı ödeme koşulları!

Mia Koru Torbalı ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Mia Koru Torbalı ödeme kampanyası!

İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Mia Koru projesi Koç İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede yaz kampanyası başladı. İşte Mia Koru Torbalı ödeme kampanyası detayları....

Eston Şehir Koru ödeme bilgisi!

Eston Şehir Koru ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı tarafından inşa edilen projede 2+1’den 5,5+1’e kadar uzanan konut tipleri sunuluyor.

Eston Şehir Koru Daireleri ödeme planı!

Koru dairelerinin satışa çıktığı Eston Şehir Koru'da lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı sunuluyor..

sultan koru ödeme planı Haberi

sultan koru ödeme planı

15 bin 548 metrekare alan üzerinde yükselen Sultan Koru Evleri, Sarıyer’e 4 kilometre, E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre,  İstinye Park AVM'ye 8 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.


48 adet rezidans ve 7 adet müstakil villanın yer aldığı Sultan Koru Evleri projesinde dairelerin satışları devam ediyor.


İstanbul Avrupa yakası Sarıyer'de yaşama geçirilen Sarıyer Sultan Koru Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.



3+1 bahçe dublekslerinin satışlarının devam ettiği Sultan Koru Evleri Sarıyer, İstanblue İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.


Satıştaki 245 metrekare 3+1 bahçe dublekslerinin fiyatı 880 bin dolardan başladığı Sultan Koru Konutları Sarıyer'de; fitness salonu, kuaför, açık yüzme havuzu ve yürüyüş yolları yer alıyor.


Telefon: 0212 270 33 55

Web Adresi: http://www.istanblueinsaat.com.tr

Merve...